2049234.jpg

Perinteiset isänpäivälahjat: Itsetehtykortti ja Agentsien cd-levy.

Lomaa olen tässä nyt vietellyt viikon päivät. Ensi viikolla on Aaron vuoro. Poitsu saa olla kokonaisen viikon äitin helmoissa. Luvassa luultavasti aikamoisia tappeluja mm. pukemisessa ja tottelevaisuudessa. Potallakäynti sentään alkaa jo jotenkin sujua. Isompi hätä tuottaa ongelmia enemmän. Ikävä kyllä.

Aaro käy edelleen tietenkin muskarissa ja liikkarissa. Hyvin niissä kait menee, vaikka epäilenpä, että tottelemisessa ja kuuntelemisessa on petraamisen varaa. Laulaminen taitaa näistä kahdesta olla mieluisampaa. Ainakin suu käy ihan koko ajan. Jos ei tule puhetta niin laulua ainakin. Tällä hetkellä lempparilaulu taitaa olla Kapteeni katsoi horisonttihin. Sen ehtii laulaa ainakin viisi kertaa matkalla kotoa hoitoon. Itse ei siis osaa sitä kokonaan, vaan meidän pitää laulaa se hänelle ja laulaa sitten mukana sen mitä osaa.

Mitäs tässä lomalla on tullut puuhattua. Jo ennen lomaa aloitin neulontaprojektin. Ensin isille kynsikkäät (jotka on jo kadonneet). Sitten yhdet perussukat, jotka meni myyntiin. Nyt on tulossa toiset vähän erilaiset sukat. Pajusta on väännetty yksi köynnöstuki, kranssin pohjia ja kynttiläpesä. Muuten olenkin lähinnä siivonnut ja touhunnut kaikkea pientä täällä kotona. Yrittänyt lähinnä olla stressamatta mistään (jep, vaikeaa on!!).

2049246.jpg

Kävin ekaa kertaa Raision Ikeassakin, uskomatonta, että tuommoisessa reissussa voi mennä koko päivä. Lompakon nyörit pysyi kuitenkin hyvin kiinni. Mukaan tarttui vain mukeja ja pari sähkökynttilä-jutskaa. Kuva toisesta löytyy täältä. Ihan vaan omaksi piristykseksi, vaikka isäntä heti ilmoitti, että olet sitten jouluvalot laittanut tohon ikkunaan ;).

Pikasilmäys akvaarioon, jossa levät on vallanneet aika paljon alaa, mutta vielä ei liikaa. Lamppu on siirretty ylös, joten hoitaminen on huomattavasti helpompaa ja varmaan levääkin vähemmän.

2049254.jpg

Asukkeina tällä hetkellä 4 kpl omenakotiloita, 10 neontetraa, 1 partamonni ja 2 mustaselkämonnia. Kasvit rehottaa. Viime viikolla niitä juuri nipsisin ja levittelin, joten eivät niin kovin pitkiä ole vielä.  Viime viikolla kävin Ruissalon kasvitieteellisessä akvaarionäyttelyssä, jonka järjesti Turun akvaarioystävät ry. Oikein mielenkiintoista. Sieltäkin olisi voinut ostella kaikenlaista, mutta ei sitten tehnyt mitään mieli. Eniten ehkä kiinnosti ne sukaravut, joita ei sitten myynnissä ollutkaan.