Meilläkin on aloitettu vähän joulukoristeiden laittoa, vaikka tässä perheessä nyt odotetaan kaikkea muuta kuin joulua. Minähän en harrasta pahemmin verhojen vaihtoa ym. Meillä yleensä verhot vaihdetaan muuttojen yhteydessä (huom. allekirjoittanut on muuttanut viimeisen 12 vuoden aikana 7 kertaa ja kahdeksas edessä helmikuussa.) Mutta ainakin mulle joulumieltä ja piristystä tuo jouluvalot. Ehkä meillä täällä Etelä-Suomessa, kun ei tuota lunta yleensä ole, pitäisi alkaa käyttää enemmän koristevaloja, niin kuin etelän maissa ruukataan tehdä. Itse vähän karsastan noita värikkäitä valoja, mutta ehkä pitäisi alkaa niitäkin käyttämään.Tulisi piristettä niin synkkiin talvikuukausiin. Sekin voi olla, että me suomalaiset tarvitaan tätä harmaata masentavaa aikaa... Saadaan käpertyä omiin pesiimme talveksi. Toisaalta, tämä ympärillä pyörivä maailma taitaa vaatia sen, että ei nykyään saa enää käpertyä niin pitkäksi aikaa.

Blah Blah Blah

No hups, jopa sitä nyt alkoi ajatus karkaamaan.

Siis jouluvaloja vähän. Laitettiin keittiön ikkunaan tämmöinen retrotähti. Aarohan puhkesi heti laulamaan tuikituikitähtöstä.

1111084.jpg

Partsille viime vuotiseen tapaan tuohon köynnöspilariin (helppo muuttaa) valot. Tunttu vaan toi ledivalo on vähän kovalta ja kylmältä. Mutta ei mene varmaan heti rikki, niin kuin ne vanhat.

1111089.jpg

Aaron joulukalenterista löytyi tällä kertaa:

1111073.jpg

Lahjapaketti tai jotain.

Olin muuten väärässä noiden suklaiden suhteen. Kyllä niissä on aina joku Puuha Pete-figuuri. Monessa on ollut joku työkone.  Se eka vaan oli joku talo.

s-event.png
sig.jsp?pc=ZSzeb098&pp=ZSYYYYYYYYFI