Meillä kun on flunssista juuri ja juuri selvitty, niin nyt on vatsat sekaisin. Meillä vanhemmilla jo eilen ja Aarolla sitten tänään. Muuten tuntuu, että ei pojalla mitään vikaa ole. Mennä touhottaa omaan malliinsa, mutta pyykkiä on tullut. Ja nenässä ikävä haju.

Eilen meillä oli äiti-lapsi-piiri. Oli porukkaa melkoisesti. Eli minun ja Aaron (n.2,5v) lisäksi Anu ja Arttu (n.1,5v), Mirva ja Sonja (n.1v) ja Eeva, jonka tytär Susanna kohta 2 vuotta (ja Kalle-isä) tuli kuin tulikin hetkeksi aikaa meitä morjestamaan. Oli ihan mukavaa meininkiä. Juteltiin ja ihmeteltiin lasten menoa ja perhe-elämän sujumista. Tällä hetkellä mukulat ei vielä kauheasti leiki keskenään, mutta kyllä pientä sosiaalisuuden merkkiäkin on havaittavissa. Ainakin Aaro ja Arttu viihtyivät samoissa leikkipaikoissa. Kivaa, että on niin samanikäisiä lapsia meillä. Ja siinä hulinassa en muistanut ottaa kameraakaan esiin. Nyt harmittaa.

Illalla sitten tuli Hannele, Eurajoelta yökylään. Sai vähän tuta, vielä lapseton nainen, mitä näiden lasten kanssa eläminen on. Kun sitä vauvakuumetta vähän heilläkin on. Parit synnytyskertomuksetkin tuli varmaan kerrottua. Jokaisella kun se on aina vähän erilainen. Kauhujutuiltahan ne varmaan kokemattoman korviin kuullostaa, mutta silti meistä moni jo haikailee sen toisen lapsen perään ja onhan Eevalla se synnytys tossa kuukauden kuluttua edessäkin. Että semmoista hulinaa.

Illalla sitten saunottiin ja saatiin Kimmo ja Mairekin tänne. Isäntäpariskunta vaan oli sen verran kipeitä, etteivät saunaan tainneet. Minäkin istuin saunan ulkopuolella ja huutelin oven läpi Hansulle, ettei hänen tarvinnut ihan yksin saunoa. Lueskelin samalla tuota Kauppilan kuvastoa (uunituoretta). Aika paljon taas kerran uutuuksia ja ihmeellisyyksiä siellä. Ihan kyllä mielitekis vaikka mitä.

1300516.jpg

Kurret ovat löytäneet meidän syöttöpaikan taas. Käyvät kaksi kertaa päivässä nakertelemassa pahkinöitä.