Monenlaista on taas ehditty touhuta tässä syntymäpäivien jälkeen. Viikko sitten istutettiin Aaron kanssa narsissin sipuleita etupihan kukkapenkkiin.

1943552.jpg

Olen vääntänyt ihanista vaahteran lehdistä kransseja. Joita voi käydä ihailemassa täältä:

Marin kuvat

Aaro käy liikkarissa ja muskarissa ja tykkää molemmista, ehkä enemmän muskarista. Liikkarista tulee aina kotitehtäviä, mitä pitää tehdä kotona ja ne on olleet aika hauskoja. Täällä viikolla pitäisi tehdä vielä maja.

Aaro on oppinut jo aika hyvin käymään potalla ja myös pytty on alkanut kelpaamaan, kun joka paikassa ei pottaa aina ole. Viime viikolla käytiin esimerkiksi Turussa ja koko reissu sujui kastumatta. Kerrassaan loistavaa! Eilen sama juttu, kun oltiin Liedossa koko päivä, vaikka olinkin varautunut pyykkiin.

1943585.jpg

Tässä Riku yrittää opettaa Aaroa lämimään palloa maaliin, mutta ei tuo paljon kiinnostanut. Mikään muu ei tunnu oikein kiinnostavan Aaroa, kuin autot.

Neuvolassa käväistiin myös kun kolme vuotta kerran tuli täyteen. Olihan se Aaro tietysti kasvanut ihan kivasti, mutta lyhyt on ja nyt sitten puolen vuoden päästä käydään mittaamassa, ollaanko käyrällä edelleen. Viisi kertaa kaveri yritti päästä ulkopuolelle leikkimään, koska ei paljon tätin jutut kiinnostanut. Neuvolan odotushuoneessa on vielä pari hienoa polkutraktoria, jotka on aikas hienoja. Sen takia ei juuri haittaa, vaikka käydäänkin uudestaan puolenvuoden päästä. Pääseepä taas koklaamaan hienoja traktoreja.

Piirtämistä myös joudutaan aika paljon harjoittelemaan, kun kuvioiden piirtäminen ei tunnu olevan hallussa. Piirtämisestä onneksi tykätään.

Lammashoitovuorokin sattui muuten olemaan edellisviikolla. Laumassa alkaa olla vähän levotonta, kun lisääntymisvietti on noussut. Tosin enemmän vanhoilla leideillä kuin nuorilla herroilla. Ollaan myös päätetty jatkaa talvihoidossa Vanhalla Malmilla. Eli niiltä tiimoilta on tiedossa lisää juttua.

1943662.jpg

Tämä neiti me ollaan nimetty Lambiksi.