Lähdettiin kuitenkin kaikki kolme ulos kävelylle, koska ulkoilu tekee aina hyvää. Jotain lumen ja rännän sekaista tuli koko ajan. Kierrettiin aikamoinen lenkkikin: Koivuhakaan, Tiilihakaan, Vanhalle Malmille ja Kauppiaskadulle. Ja sieltä sitten hautausmaan kautta kotiin. Kyllä oltiin melkoisen märkiä ja hikisiä, kun päästiin perille. Mutta hyvä mieli tuli. Tulipa testattua kunnolla toi Aaron pukukin. Ei ollut tullut vesi läpi, vaikka Aaro kävelikin aika pitkän matkan. Osan matkasta istui vaunussa sadesuojan alla.

1032737.jpg

Elloksesta tilasin jokin aika sitten tämän puvun. Siihen siis kuuluu housutkin. Ja olen ollut tosi tyytyväinen. On jo moneen kertaan maksanut itsensä takaisin. Eikä ollut edes kallis.

Muuten tällä viikolla ollaan lähinnä aloiteltu tätä mun lomaa. Keskiviikkona siis alkoi mun kauan odotettu loma. Katsottiin silloin DVD:ltä Hämähäkkimies 3. Oli aika samanlainen kuin aikaisemmatkin osat. Eli ihan katsottava. Varmaan tullaan seuraavatkin osat katsomaan eli se kertoo varmaan jotain.

Torstaina alkoi Aaron puolipäivähoito. Mun mielestäni on alkanut ihan hyvin sujumaan. Hänet viedään joka arkipäivä puoli kahdeksaksi ja haetaan puoli kaksitoista. Sitten nukkuu päiväunet kotona ja saa herätessään ruokaa tai välipalaa. Jatketaan varmaan näin vaikka mä menisinkin töihin, koska Joni kuitenkin on kotona sairauslomalla. Ihan kivaa,kun jää aikaa vielä kotona Aaron kanssa touhuumiseen ja leikkimiseen.

Eilen kävi muuten kosteusmittaaja taas. Hän otti puhaltimen pois päältä (kyllä korvat lepäs) ja porasi lattiaan jotain antureita. Ensi viikolla nähdään, onko lattia kuivunut vai ei. Eilen kävi myös toinen ukkeli, joka sitten jatkaa meidän remonttia, koska se tehdään taloyhtiön laskuun kosteussulkuun saakka. Ei ihme, että hallituksen puheenjohtaja on ollut vähän hapan viime aikoina. Mutta näin se vaan menee, vaikka kuinka olisi eri mieltä. Heh! Oon ihan varma, että se on sitä mieltä, että me ollaan tehty se vaurio sinne tahallaan. No, väärässähän se on. Eihän me tahallaan vaikeuteta myymistä...

Kransseja väänsin pari lisää vielä töissäollessani, mutta ovat vielä vähän kesken. Mutta laitan kuvaa, kun valmistuvat.