1433151.jpg

Kaikkiin vastauksiin laitetaan nykyään toi no-sana."No, jooo!", "No, eiii!" Eilen oltiin Kaarinassa käymässä ja alkoi naurattamaan, kun takapenkiltä kuuluu koko ajan pientä höpötystä. Lauseet tulee kuin aikuisen suusta. Aivan kuin normaali keskustelu olisi käynnissä. Sanapainot on ihan oikeita, mutta asiat ei ihan mene niin kuin aikuisilla. Välillä tulee semmoinen olo, että meille on kasvamassa pikkuvanha pojan koltiainen.

Tänään keskusteltiin hoitotädin kanssa kiroilusta. Todettiin, että Aaro ei kiroile toisin kuin saman ikäinen tyttö hänen ryhmässään. Samalla todettiin, että syy on yksinkertaisesti siinä, että me ei olla kielletty Aaroa, kun hän on sanonut kirosanoja. Tämä tyttö nimittäin oikein odottaa, että häntä kielletään.

Pitäisi tehdä oma postaus näistä meidän ihme "poikkitaiteellisista" sisustusratkaisuista. Mutta laitan nyt tämän Aaron huoneeseen tehdyn uusimman jutun. Joni irrotti romu-Volvosta etumaskin ja putsasi sen. Nyt Aaro saa nukkua omassa Volvo-sängyssään. Eka kommentti muuten tämän nähtyään oli: "Hieno!"
1433183.jpg