Tänään jatkoin siivoamista vanhalla kämpällä. Jestas, että keittiö olikin sotkuinen. Pitäisi varmaan siivota vähän ahkerammin. Eikä vasta sitten kun muutetaan. Siinä voi olla tolla jälkipolvella hommaa, kun 30 vuoden kököt saa pestä pois seinistä ja kaapeista... Hih! Voi Aaro, et tiedä mihin ryhdyit.

En ollut nähnytkään kylppärin viimeisiä edistysaskeleita. Nyt siis on kaakelit saumattu ja nurkatkin eristetty. Parasta aikaa Joni on asentamassa kalusteita. Ei kiva homma, kun tietää, millaista höpönpöppöä ne seinät on. No, saavat ainakin pytyn paikalleen ja ehkä patterin. Siis piti kuitenkin kehaista, sillä kylpyhuoneesta tulee tosi hieno. Harmittaa, ettei itse päästä siitä nauttimaan. Mutta yhdet suihkut on kyllä pakko käydä siellä ottamassa. Kaiken tämän tuskaisen väännön jälkeen, täytyy päästä edes kokeilemaan, miltä uusi kylppäri tuntuu. Ja ensi viikolla siis kiinteistönvälittäjä saa tulla kunhan on palautunut jostain "hiihtelemästä". Kuvia muuten otan kylppäristä sitten viikonloppuna, kun tänään oli vaikeuksia muistaa yhtään mitään.

1312774.jpg

Aaro on ollut tällä viikolla "parakkihoidossa" ja viihtynyt oikein hyvin. Meitin oma Raili on lomalla ja lepäilee Thaimaassa. Tuntuu olevan tosiaan siis mukava paikka. Aaro sai kehuja puhelahjoistaan. Joo, onhan se kiva kun kaveri osaa kertoa asiansa, mutta toi jatkuva höpötys ottaa välillä kaaliin. Siis tuo kun ei ole hiljaa hetkeäkään hereillä ollessaan. Se on kyllä ihanaa, kun hän laulaa luikauttaa välillä noita lastenlauluja. Ihan tosta vaan ohimennen Ja alkaa jo pysymään sävelessäkin. Lemppareita tällä hetkellä on Tuiki tuiki tähtönen (iänikuinen), Hämähäkki, Pienen pieni veturi ja uusin on Missä on peukalo? Tässä varahoitopaikassa hän on oppinut kaikenlaisia kohteliaita juttuja, niin kuin "Ei kiitos!" ja "Kiitos ruuasta!". Siellä tosiaan on niitä vanhempia lapsia ja varmaan tommoset äkkiä tarttuukin. Keskusteltiin viikonloppuna Anun kanssa tuosta paikasta ja  Arttukin on siellä tuntunut viihtyvän ihan hyvin. Haetaan siis ilmeisesti mekin sinne ensi syksyksi.

Hmm... vähänkö tekis mieli vaihtaa blogiin vähän keväisempi ilme.