Milla

Tämä 5-vuotias hauveli järkkää meille kaikenlaista pikkupuuhaa. Kukas nyt ei turhautuisi, kun melkein joka päivä jätetään yksin kotiin. Milla hajottaa vaikka piirongin, jos sille päälle sattuu. Yleensä kuitenkin menee sohvakalusto, lehtiä ja kaukosäätimiä. Muutama matto on tuhottu yhdessä kissan kanssa.
 
Milla tykkää ulkoilusta, mutta paha juttu on kun se ei mahdu kulkemaan samalla kadulla muiden kanssa, koirien tai ihmisten. Ja keppi lentää... Millan lemppareita on ehdottomasti frisbeet. Niitä on meillä kulutettu kymmeniä, erilaisia. Kuten edellisestä voi päätellä, niin kavereita on Millalla aika vähän. Eikä se muutenkaan välitä muista koirista, vaikka niitä sietäisi. Ja pennutkin saa kyllä unohtaa, ellei hän sitten adoptoi. Kesäisin Milla rakastaa uimista ja damin hakemista vedestä.
event.png
 
836478.jpg
 
Venla
 
Kissamme 12 vuotta on melkoinen lady. Enimmäkseen aika huomaamaton. Paitsi jos sillä on nälkä. Tykkää Millasta kuin hullu puurosta ja ärsyttää sitä välillä minkä pystyy. Venla on melko nirso herkkujen suhteen, mutta kun perheeseen muutti koira, muuttui nirsoilu varsinaiseksi ahmimiseksi. Neitokainen on syönyt ahneuttaan mm. makaroonilaatikkoa. Ja heittäytyy iltaisin koiramaisesti matolle, kun Milla on jo nukkumassa. Koira-kissa-kuvio on meillä todella perinteinen. Peräkkäin mennään useimmiten. Viime viikot on kuitenkin lojuttu myös paljon samalla sohvalla. Selkeästi ovat hyväksyneet toisensa perheenjäseniksi.
event.png  

 
836487.jpg