Tässä näitä mun tekemiä kransseja. Siitä ekasta kranssista laitoinkin kuvan jo joskus aikaisemmin. Siitä puuttuu vähän koristeita. Se on menossa yhteen kyläpaikkaan loppukuusta.

Tämä toinen on tehty hopeakuusesta ja koivusta. Tämä annetaan vähän vanhemmille ihmisille. Siksi ajattelin, että pelkkä hopeakuusi olisi aika synkkä. Lisäsin siihen vähän marjoja (muovisia). Olisi voinut tulla parempikin, mutta menköön. En oo mikään näpertelijä, niin tässä on näperrelty ihan riittävästi. Voisin vielä lisätä kyllä jotain pientä tuohon. Katsotaan, kunhan inspis taas iskee.

1047462.jpg

Toinen kranssi on Aaron hoitajalle. Tämä on ehkä vähän pirtsakampi. Ja sopii varmaan hyvin lastenhoitajan oveen ripustettavaksi. Toivottavasti he tykkäävät. Tässä on pelkkää hopeakuusta ja vähän enenmmän tuota muovikrääsää.

1047464.jpg

Meille kotiin ajattelin vääntää ekaa kertaa havupallon. Siitä ja tosta koristelemattomasta kranssista laitan kuvan vielä.

Pikkasen mulla on tommosia räjähtäneen näköisiä nämä työt. Meinaan yksi näytti mulle töitään ja ne on nii-in siistejä. Hän leikkaa havut tosi pieniksi ja jaksaa sitten sitoa niitä. Mulla ei oikein pinna tommoseen riitä. Että tulee sitten tommosia noista.