Raahasinpa itseni pitkästä aikaa jumppaan. Tuntui tosi hyvältä jälkeen. Tänään olo ei ole kovin häävi. Paikat särkee ja NENÄ VUOTAA!!! Toivottavasti en tuu kipeeksi. Töitäkään ei olisi enää kuin 4 päivää ja sitten alkaa LOMA! Ainakin 2 viikkoa aion virua kotona. Lomaa ei ole pahemmin tässä pidetty. Äitiysloma loppui elokuussa 2006 ja sen jälkeen kunnon lomaa ei oli tarvinnut pitää. Eli enköhän ole nämä pari viikkon ansainnut. Sitten onkin onglema mitä sen jälkeen. Töihin vai työttömäksi. Keväällä tietysti menen takaisin Paraisten kaupungille, ehkä jo maaliskuussa (*toiveissa myös*). On sen verran mahtava kesä ollut. Palkkakin on ihan mukava moneen muuhun paikkaan verrattuna... Saas kattoo...

Meillä ei oikeastaan mitään erikoista muuten. Vessa kuivuu edelleen... Yksi kävi kämppää katsomassa, mutta ei tainnut olla mieleen. Soittoja on tullut muutamia. Yksi sanoi, että vois tällä viikolla tulla kattomaan, mutta ei ole näkynyt. No, viikkoa on vielä jäljellä.

Ai niin! Tein tänään syksyn ekan havukranssin.

1010606.jpg

Jonin polvi on kenkkuillut täs nyt yli kuukauden ja eilen saatiin kuulla magneettikuvan tulos. Ainakin kierukka siinä on tohjona ja jotakin muutakin, mitä ei oikein ymmärretty. Mentiin vaan paniikkiin. Mutta lekuri sanoi, ettei ole niin vakavaa. Leikkaushan tommosesta tietenkin tulee. Kivaa, kun tulee lakot ja kaikki. Ovathan ansainneet tietysti palkankorotuksen, mutta että sairaat ihmiset saa kärsii... ja se korotuksen määrä on minusta aika kohtuuton. Niitä on tosi huonokuntoisiakin potilaita. Mutta kiva jos hoitsut ottavat ne sitten tunnolleen, kun jää hoitamatta.

No tulipa sitten toikin tohon... mielenilmaus.