835910.jpg

Tänä viikonloppuna oltiin pitkästä aikaa Lokalahdella. Ikävä kyllä ulkona oli sen verran tuulista, että aika paljon vietettiin aikaa sisällä. Lähdettiin jo perjantaina "ajoissa". On se vaan kumma, että vaikka mä oon aina pitänyt tärkeenä, että ollaan ajoissa joka paikassa, niin ei se vaan tunnu millään onnistuvan meiltä. Aina jäädään suustamme kiinni tai  muuten vaan kupeksitaan joka paikassa.

Mutta kun perille päästiin, niin oli tosi mukavaa ja rentouttavaa. Aaro menee ukin perässä koko ajan ja ihmettelee sen touhuja. Maarit tekee niin hyvää ruokaa... *maiskis*. Aaro ei oo koskaan oikeestaan edes vierastanut niitä. Oltiin Jonin kanssa ihan rauhassa saunassa ja käytiin jopa "uimassa". Vesi oli taas niin kylmää, että hyvin vaikee on uskoo, että se olis ollut 19 asteista. Nukuttiin pienessä vierasmökissä ja Aarolla oli oma matkasänky mukana.

Aika pitkäksi muutamilta venähti se perjantai-ilta. Mahtaa olla maailma taas niin paljon parempi paikka!! Onneksi mä sentään älysin mennä vähän aikaisemmin nukkumaan. Seuraavana Aaro meinaan heräsi siinä seitsemän aikoihin piirteenä kuin peipponen. Jossain vaiheessa oli pakko mennä herättämään muutkin, että saadaan aamupalaa.

835906.jpg

Aaro väsyi tosi nopeesti ja mäkin kävin ottamassa torkut. Jaksoin sitten taas ajaa koko matkan kotiin, kun toiset veteli sikeitä autossa. Raskasta tuntuu olevan tää mökkeily :-). Mutta niin kivaa. Ehkä pitäis hommata oma mökki ensi kesänä..

Tänään saatiin lainaksi Aarolle kolmipyöräinen.835921.jpg

Ihan ei ota kunnolla jalat polkimille, mutta irtautuminen pyörästä johti aikamoiseen huutoon. Eli taitaa poitsu tykätä. Mummi on muuten tehnyt tuon hienon antennilakin. Meillä on samanlainen, mutta pienempi ja siittä on se mallikin otettu. Aikas hieno!

835929.jpg