Työt tuntuu tällä hetkellä kyllä hirmuraskaalta. Puoli neljältä herääminen ei ole kyllä yhtään mukavaa. Päikkäreiden ottaminen kun on meikäläisellä vähän niin ja näin, niin jää unet kyllä tosi vähiin. Mutta ei tässä enää ole montaa päivää jäljellä. Kolme näitä tosi aikaisia ja pari vähän myöhempää. Sunnuntaina saa nukkua oikein ruhtinaallisesti jopa jonnekin seiskaan.

Aaron hain tänään hoidosta ja sitten mentiin viemään näitä paikallisten kavereiden ja sukulaisten joulukortteja. Ei siinä kauaa mennyt, kun kauimmat lähetettiin postitse. Joulukortteja on muutenkin tullut tosi kivasti. En vielä laskenut kuitenkaan. Ja tosi ihania kortteja. Yksi vanha työkaveri oli tehnyt semmoisen jonkun sortin muotikortin, missä leikataan ja liimataan semmoinen kolmiulotteinen juttu. Kyllä se on varmaan hirveää näpertelemistä. Kun nyt muistas sen askartelun nimen... Noi on kans ihania, missä on otettu jouluisia kuvia mukuloista. Niin kuin meidän korttikin muuten on. Julkaistaan se tänne sitten, kun on joulu.

Päikkäreiden (äiti myös) jälkeen mentiin Aaron kanssa parturiin. On taas pojan kuontalo vähän siistimmässä kunnossa. Ja sitten vietiin yksi kortti Finbyhyn. Olin meinaan heidät täysin unohtanut. Johtuu varmaan siittä, että ei olla yleensä heille joulukorttia lähetetty.

1143709.jpg1143711.jpg

Tukka ennen ja nyt. Ekassa kuvassa on muuten juuri herännyt ja tokassa pahat mielessä.

1143722.jpg

s-event.png

Taas tulee kuva parvekkeelta. Siis auringonlasku vaan oli niin uskomaton. Ja sitä ei saa kameralla ikuistettua millään. Taivas oli ihan tulen punainen, uskomattoman värinen.

1143734.jpg