Aaron kuumeiluhan alkoi jo viime perjantaina ja sahailu jatkui joulupäivään. Tapaninpäivänä isi vei Aaron lääkäriin, vaikka kuumetta ei ollutkaan. Tarkistettiin kaikki tärkeimmät paikat, niin kuin korvat ja keuhkot ym. Mitään sen kummempaa ei ollut, kuten arvasimmekin, mutta saatiinpa uutta yskänlääkettä. Joko lääke oli niin tehokasta tai mitään yskää ei ollutkaan, koska yskitty ei enää ole torstain jälkeen, kun lääkkeen hain apteekista. Nenä vain vuotaa enää ja vähän väsytään normaalia enemmän. Monikossa tuli toi loppu, koska äiskä sai torstaina Aaron taudin. Makasin koko päivän töiden jälkeen ja perjantaina jaksoikin jo koko päivän töissä. Nyt vaan odottelen   lopullista parantumista.

Sickly

Tänään oli vielä aamulla vähän töitä. Ja iloiseksi yllätykseksi sain kuulla, että huomenna on vapaa päivä, koska kalatori on kiinni. JESSS! Olin kyllä niin hyvällä tuulella, kun tulin kotiin. Kirjalansalmen siltakin näytti paremmalta kuin koskaan. Sekin hymyilytti, kun bussikuskit morjestivat toisiaan vilkuttamalla vasemmalle. :) Ei edes se harmita vaikka uudenvuoden aattona joutuu töihin. Niin hyvältä yllätysvapaa voi tuntua.

Wakka Wakka

Kuten aiemmin tulikin selväksi, niin joulu tuli meillä vietettyä aika rauhallisesti ja perinteisesti. Oikeastaan koko joulu oli meille aikuisille tosi ahdistavaa aikaa. Tämä meidän lapsukainen kun tuntuu jyräävän meidän ihan täysin. Ja nyt tarkoitan siis tätä tavaran määrää. Hän sai ihan käsittämättömän määrän lahjoja. Ja osa niistä tilaa vieviä leluja. Isoja leluja. Tuntui ettei voi kunnolla kääntyä, joka paikassa oli Aaron leluja. Aika nopeesti tajuttiin, että niitä on pakko karsia jo ihan käytännön syistä, uusiakin. Nyt jos koskaan odotamme muuttoa, joka ei onneksi ole enää niin kaukana. Paniikki tämän asunnon suhteen kyllä kasvaa, mutta muutto taloon tuntuu ihan mielettömältä helpotukselta. Poika saa oman tilan ja myös me aikuiset, kumpikin, oman tilan leluillemme. Hih!

s-event.png

Meillä ei ole ihmeemmin suunnitelmia uudeksi vuodeksi. Aaro on alustavasti sovittu meneväksi ukille, kun Nicokin on siellä. Mutta mahtavatko tuommoista nuhaista poikaa haluta sinne. Jää nähtäväksi. Se aikalailla sanelee sitten meidän aaton vieton ja uudenvuodenpäivänkin.
sig.jsp?pc=ZSzeb113&pp=ZSYYYYYYYYFI


bigoo.ws