Kumma juttu näiden säiden kanssa. Silloin kun sitä lunta ja pakkasta oikein toivoisi, niin saadaan pelkkää vettä ja räntää. Mutta annas olla, kun alkaa pukkaamaan kevättä rintaan, niin tulee talvi. Siinä missä pitäisi olla krookuksia ja lumikelloja, on jumalaton kasa lunta. Siirtyyköhän kevät ja kesäkin parilla kuukuadella. GRRR!


Recados e Imagens - Engraçadas - Orkut
Recados, Gifs e Imagens no Glimboo.com

Meillä pukkaa nyt lunta tupaan roppakaupalla muutenkin. Fiatissa alkoi eilen akkuvalo palaa kirkuvan punaisena. No, sen tietää mitä se tarkoittaa. Mutta autoexpärtteinä ei tietenkään uskottu. Kun auto kuitenkin kävi koko ajan hyvin ja kaikki oli ok, niin lähdin sitten aamulla töihin sillä. Sinne jäi hiivatti kilsan päähän työpaikasta. Onneksi tuli lyhyt kävelymatka. Mutta päähän otti silti. Bussilla sitten kotiin työpäivän jälkeen(-> klo10, Nice!)  Aika mielenkiintoista tulee viimeisistä päivistä, kun ei tiiä koska sen auton sieltä korjaamosta saa. Mutta niin kova on työvoimapula (ja mun työ sucks), että huomenna tulevat 5.15 kotoa hakemaan töihin. Aika huomaavaista!  Perjantai onkin vielä täysin kysymysmerkki.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lauantaina saatiin onneksi piano ehjänä perille. Mutta loppupäivä menikin sitten ihmetellessä yhden tuttavaparin äkillistä eroa ja toisen osapuolen lohdutus kuului myös päivän ohjelmaan. Illalla kun väsyneinä rantauduttiin kotia, niin huomattiin se Tulva. Pyykinpesukoneen viemäri oli tukossa. Tai oikeastaan kodinhoitohuoneen altaan viemäri. Siinä sitten kuivattiin lattioita ja kiukuteltiin. Kun lopulta kellahdettiin sohville, niin nukahdettiin ennen kuin Uutisvuoto ehti edes alkaa. Joni sai onneksi viemärin kuntoon ja pesukonekin käy taas.

 

Aaro on muuten alkanut nukkumaan yönsä tosi hyvin. On jo viikon päivät vetänyt hirsiä, omassa sängyssä, omassa huoneessa pahemmin kitisemättä. 2,5 vuotta me heräiltiin enempi ja vähempi, mutta nyt yöt tuntuu ihan luksukselta. Ei edes ahtaudu meidän väliin… Huomenna alkaa taas normaali arki, kun Aaro pääsee vakihoitajalleen, Railille. On muuten ollut pojulla ikävä. Toivottavasti tämä ei vaikuta yöuniin.

 

1349058.jpg 

 

Mä sitten taas olen alkanut kokkailemaan pitkästä aikaa. Sunnuntaina tein meksikonpataa, kun innostuin niistä chileistä. Ei pelkoa, sitä tuli ihan sopiva tujaus. Aarokin tykkäsi. Maanantaina tein uunissa broilerpyöryköitä ja pannuperunoita (huisin vaikeaa) sekä curry-kastiketta. Noiden perunoiden kanssa pitää olla tarkkana, ettei niistä tule pieniä, kovia kiviä. Eilen sitten tein vielä lihakeittoa, jota siis riitti vielä täksi päiväksi. Kyllä pitää alkaa enemmän kokkaamaan, kun tuntuu tosi epävarmalta, varsinkin mausteiden kanssa. Mähän en ole vuosiin laittanut kauheasti ruokaa, kun Joni tykkää tehdä. Paitsi ehkä hätätapauksissa. Täs on myös se hyvä puoli, että voin vaikuttaa itse ruuan rasvaisuuteen. Joni kun tykkää käyttää kermaa ja rasvaa ruuissa. Ja maistuuhan ne kieltämättä hyvältä ja näkyykin emännän kehossa.


Recados e Imagens - Engraçadas - Orkut
Recados, Gifs e Imagens no Glimboo.com

Joni pääsi sitten monen kuukauden sairasloman jälkeen lopulta töihin. Ilmeisesti on mennyt ihan hyvin, kun saa "tutustua" tän viikon verstaalla. Ensi viikolla polvi taitaa päästä tosi toimiin. Toivottavasti kestää.