Koirakuvissa tällä kertaa aiheena Taitava.

Ja Millahan on taitava vaikka missä. Meidän sohvaperunahan ei ole harrastanut togoa tai agilityä tai muita semmoisia hienoja lajeja. Hän varmaan sekoittaisi kaiken, jos hänet vietäisiin semmoiseen porukkaan. Mutta taitava Milla on esimerkiksi kissan takaa-ajossa. Milla kyllä pitää kissat ja jänöt liikkeessä. Milla on taitava erilaisten huonekalujen purkamisessa. Kätevää vaikka muuttaessa, mutta voi olla että huonekalut eivät ole enää entisenlaisiaan. Sohvat Milla myös muotoilee mielellään oman makunsa mukaisiksi. (Meille muuten hankitaan huonekalut kierrätyskeskuksesta, sattuneesta syystä, kelpo tavaraa kuitenkin.) Painiessa Milla on myös haka puremaan Hussea ("isäntää") juuri oikeasta kohdasta, että varmasti sattuu. Milla on myös taitava pitämään huolta itsestään. Kuinkahan monta kertaa ollaan saatu kerätä roskapussin sisältö kämpän lattioilta. Ja kaikki syömäkelpoinen on varmasti syöty. Myös pöydiltä katoaa joskus voileipää ym., kun ne on sinne jätetty lojumaan. Ihan kuin pidettäisiin raukkaa nälissään =).

No, nämä on näitä tämmöisiä kyseenalaisia taitoja. Hieno taito Millalla on tuo frisbeen noutaminen. Se on todellakin hyvä ottamaan niitä kiinni. Itse en noita osaa ottaa yhtään kiinni. Milla rakastaa myös keppien hakemista ja kesällä damin noutoa vedestä. Tästä siis näitä kuvia löytyy.

1057707.jpg

Tämä kuva olikin jo yhdessä haasteessa mukana. Ja edelleen ihan tärähtänyt.

1091961.jpg

Tässä keppikuva viime vuoden kesältä. Näitä heitellään ja pureskellaan minkä keretään. Keppejä on varmaan mennyt tuhansia.

1091972.jpg

Ja viimeisenä uintikuva. Harmi vaan, ettei talvella voi tätä harrastaa. Se on niin mieluista Millalle.