Sain eilen kuulla, että pääsen Lepaalle messuille. Yksi työkaveri ei halunnut lähteä ja mä pääsin mukaan. Tänään sitten matkattiin Lepaalle. Autossa oli hirmu kuuma, mutta taittui se vajaa pari sataa kilometriä siinä höpötellessä Sonjan (työnjohtaja) kanssa niitä näitä.

Lepaalla oltiin siinä kymmenen maissa ja alettiin kiertää paikkoja.Nämä messut on aika konepainotteiset perinteisesti. Eli ei kauheasti meikäläisen alaa. Mutta Sonjan kanssa, kun kiersi niin oppi aika paljon uutta. Ja onneksi löytyi myös kukkia ja kirjoja ym. Ja miljöönä Lepaa vanhoine rakennuksine on tosi hieno. Löytyi sieltä yksi kone, mikä minuakin kiinnosti. Nimittäin John Deerellä semmoinen pieni jeeppi. Yritin pohjustaa, josko sais kaupungille tommosen pelin. "Ois se vaan niii-iin kiva kuskata rikkaruohoja ton kaa..."

828499.jpg

 Tuossa kuvassa on aika jännän näköinen kasvi, mikä löytyi koulurakennuksen seinustalta. Aika siistin näköinen.Ei oikein hajuakaan mikä hän on...

828573.jpg

Hauskoja kurpitsa-rakennelmia.

Ja sitten piti tietenkin ostaa edes jotakin... Hankin siis meille kotiin tuommoisen kivan ja kätevän raastimen. Tai vihannesleikkurin.On muuten oikeesti kiva vekotin. Voin sitten myöhemmin raportoida, onko sillä ollut jotain käyttöäkin.

828751.jpg

Tässä taas kuvaa meidän bataatti-perunkoiso-istutuksesta. Kasvaa lujaa ja kukkia on jo perunkoisossa.

828772.jpg