Viikonloppuna käytiin Liedossa Rikun 9-vuotissynttäreillä. Oli oikein mukavaa. Kiva tosiaan huomata, miten Aaro viihtyy kylässä, varsinkin kun on muita lapsia. Sen jälkeen Aaro menikin Raisioon mummin ja papan luo. Me käytiin Jonin kanssa Bauhausissa katselemassa kylpyhuoneen kaakeleita ja laattoja. Löydettiinkin ihan kivat, mutta ei viitsitty vielä ostaa niitä.

Kotona alkoi remppahommat. Mä korjasin makuuhuoneen ikävät läikät. Hioin Jonin paklaamat kolot ja maalasin. Siittä tulikin ihan hyvä. Joni aloitti kylpyhuoneen purkamisen. Kuuden aikaan alkoi kiva kolkutus naapurista. Ihan kiukkuillaksemme jatkettiin melkein seitsemään. Kyllä siinä vähän kiukku nouseekin kun hakkaa tommosia laattoja irti. Lopuksi otettin mattoa pois ritilän ympäriltä. Ja kosteahan se oli alta. Saas kattoo kauanko menee kuivumiseen. Ja mitä muuta kivaa se teettää. Mutta homma on nyt aloitettu ja se on hyvä.

964345.jpg

Illalla mentiin vielä kävelylle ja sitten Kimmon ja Mairen luo iltaa istumaan. Seuraava päivä oltiinkin aikalailla hissuksiin. Eihän täällä sunnuntaisin oikein kehtaakaan alkaa remppaamaan...

964330.jpg