Isillä ja äitillä oli tänä vuonna lapsivapaa uusi vuosi. Aaro pääsi kuin pääsikin yhdelle kyläreissulle joululomalla. Ukki, Maarit ja Nico tulivat hakemaan jo sunnuntaina Aaroa. Ensimmäistä kertaa oli poitsu pois äiskän ja iskän hoteista kokonaista kaksi yötä. Siellä olivat pojat ilmeisesti ihan kiltisti leikkineet ja kaikki oli mennyt hyvin. Varmaan molemmat yrittivät omat temppunsa, mutta on kiva kuulla, etteivät saa joka asiassa tahtoaan läpi. Etenkin syöminen on meitin herralle nykyään hankalaa. Yrittää aina vähän väliä kiittää ruuasta ja työntää lautasen pois. Kun laittaa lautasen takaisin ja sanoo, että nyt syödään niin kyllä se ruoka pikkuhiljaa lautaselta häviää.

1174544.jpg

Meidän tarkoitus oli viettää ihan rauhallinen ilta kotona. Olihan Millakin puolipaniikissa rakettien ja paukkujen takia. Ihan järkyttävää katsoa, kun toinen pelkää niin kamalasti. Ja mun mielestä ne raketit on niin hienoja. Ulosmeno oli kidutusta kaikille ja koira ihan tärisi. Nopeat pisut ja äkkiä takaisin sisälle. Pidettiin musiikkiakin vähän kovemmalla, mutta kyllä ne äänet läpi vaan tulevat. Loppujen lopuksi kävikin niin, että tuttavapariskunta tyttärineen tuli hetkeksi meille jutustelemaan ja niinhän se uusi vuosi sitten vierähti heidän seurassaan "hauskojen" juttujen ja ilojuoman huumassa. Taidettiin päästä yöpuulle peräti neljän aikaan yöllä.

1174570.jpg

 

Tästä sitten alkaa uudet kujeet. Uudenvuoden lupauksia ei pahemmin ole tehty. No, joo. Minä tein yhden ihan tyhmän, eikä siitä sen enempää. Ei Joni ottanut mua edes todesta, kun sanoin tekeväni uuden vuoden lupauksen. Ei myöskään tinattu tänä vuonna, koska se nyt on lähinnä hankalasti hävitettävää roskaa. Me ei ton koiruuden takia hankita raketteja. Ja olihan Aarokin niitä pelännyt. Ja eihän me aikuiset ihmiset tähtisadetikkujakaan... Enempikin nykyään ajatukset siirtyy sinne kuukauden päähän.

s-event.png

Jep! Talo-juttuja suunnitellaan ja mietitään miten päästä tossa rempassa ja kämpän myynnissä eteenpäin. Myös Jonin polvileikkaus häämöttää siellä vähän ennen muuttoa. Kun tämä kuukausi on kulunut, niin on ehtinyt tapahtua paljon ja toivottavasti on myös tapahtunut. Ja mitä vielä vuosi tuokaan tullessaan. Että nähtäväksi jää.

1174578.jpg