Tänään päästiin käymään kaupassa. Nykyajan ihminen ei sitten selviää kunnolla päivääkään ilmaan kauppaa. Mutta oli siitä sekin ilo, että löysin narsisseja, joissa on KUKKIA!

1397672.jpg

Oli nuita varmaan jossain jemmailtu, kun ei torstaina näkynyt. Ja kaksi kappaletta jouti meidän rappusille värjöttelemään kylmyyteen. Mutta vähän tommosta keväistä syleä hain siis. Vaikka löysinhän mä leskenlehden omalta pihaltanikin eilen.

Eilen illalla lämmitettiin sauna ja sitten alkoikin toi leffa. Ymph! Nukahdin tunnin jälkeen... Joni nukahti kahden tunnin jälkeen. Se siitä. Mutta siihen asti, kun katoin, oli tosi hyvä. Oikeastaan silmä painui mainoskatkon aikana. Kirotut mainokset! Tänään olisi seuraava koitos. Piti ottaa päikkärit, mutta oli muuta tekemistä...

Tänään Arppa heräsi puoli seiskalta äipän vierestä. Antoi pusun äitille (=nuolaisu suoraan huulille) ;-). Sitten siirtyi olohuoneeseen syömään meidän pöydälle jääneitä popcorneja. Siinä vaiheessa oli pakko nousta ylös. On ollut melkein enkeli tänään. Ollaan yhdessä oltu potalla (pissattu 3 kertaa). Puettu ja riisuttu vähän itsekin ja äitin avustamana. Ei mitään hirvittävää vääntöä. Vaikuttikohan moiseen Kimmon poikien vierailu eilen, tiedä häntä. Poitsu on ehkä saanut vähän levätäkin, kun on ollut vapaata. Ihanaa kuitenkin kun ei tarvi joka asiasta tapella, vaikka säännöt kyllä koko ajan on lisääntymään päin.

Me ollaan järjestelty "pohjoissiiven" isoa huonetta tänään. Aaron hoitopöytä ja pinnasänky pistettiin osiin ja "putkaan" odottamaan mahdollista käyttöä joskus.Pari pahvilaatikkoa myöskin. Otan varmaan huomenna kuvia kunhan saadaan mattoja lattiaan ja muuta pientä yksityiskohtaa kuntoon.