Tänä aamuna olikin ihan kiva pakkanen. Ajattelin lähteä ajoissa, kun auto yleensä tämmöiselllä pakkasella on aikas jäässä. Kas kummaa, ei ollut. Tosi epätavallista täällä meillä rannikolla. No, ei kun matkaan. Voi Jösses! Eipä auto starttaakaan!!! Mitä, mitä, mitä! Mitä teen, kenelle soitan, otanko Volvon. Iiiik! Menin kotiin ja varovasti herättelin Jonia. Selitin tilanteen. Mukisematta se laittoi vaatteet päälle ja tuli pihalle. Starttaili autoa ja totesi, että hakee Volvon avuksi. Hä??? Siis onko akussa jotain vikaa. Kaapelitkaan ei löytyneet ihan tosta noin, vaan piti hakea kellarista. Olin kyllä vähän epäileväinen, kun kaikki valot ja ym. toimivat. Mutta niin se vaan lähti auto käyntiin! Akku alkaa ilmeisesti vetelemään viimeisiään. Voi että kiitin ukkoani vuolaasti. Tämä on kyllä hyvä muistutus siitä, kuinka mies talossa on paikallaan. Tarvitaan niitä ukkoja tietty moneen muuhunkin, mutta nyt meni niin sormi suuhun, että tosissaan oli tuosta ukkelista apua.

Kisses

Tänään tuli remppamiehet. Myöhemmin kerron, miten hooma etenee. Mutta eilen käytiin pankissa vähän selvittämässä juttuja. Saatiin huokaista   helpotuksesta, koska täti sanoi, ettei kämpän myynnillä sinäänsä ole kiire. Hyvähän se olis, mutta ei siis tarvii mennä polkuhintaan myymään. EDIT illalla: Kylppärin seinät sai vähän tasoitetta pintaan ja huomenna oli heilllä aikomus sitä jatkaa. Eteenpäin siis ollaan menossa.

That's A Relief

Meillä on myös televisio-huolet toivottavasti takanapäin, kun saatiin hankittua eilen uusi (käytetty) tv. Olikin jo kavereilta lainassa yksi, kun vanhus hajosi totaalisesti. Samalla vietiin yksi hyvähkö telkkari korjaukseen, josko siittä saisi vielä toimivan. Sille varmaan talosta löytyis paikka, kun ei noi tavallisimmat digiboksit oo niin kauhean kalliita. Mutta nyt siis toimii meillä niin tv kuin digiboksikin. Mitä tässä vuoden päivät tätä asiaa kirottiinkin. Ja semmoinenkin tempaus tehtiin, että laitettiin kaapelikortti pois, kun ei sitä enää kuukauden päästä tarvita.

TV 1

sig.jsp?pc=ZSzeb098&pp=ZSYYYYYYYYFI