Niin, lomaa olen tässä vietellyt hissukseen ja viimeisiä viedään. Olen ihan tosissani nauttinut olemisesta kotona. Joni on vienyt Aaron hoitoon ja antanut mun nukkua melkein joka aamu. Ensi viikolla sitten elämä muuttuu mun kohdalla ihan kunnolla. Menen taas Lassila & Tikanojalle siivoojaksi. Tänään kävin siellä "työhaastattelussa". Tein heti selväksi, että tunteja pitää tulla. Voin yhtä hyvin jäädä kotiinkin, jos en saa enempää kuin liitosta. No, sain Kaarinasta paikkoja ja lisääkin on varmaan luvassa. Katsotaan. Mutta maanantaina menen 5.15 Kaarinan Euromarkettiin ja siittä sitten Kelaan jne. Oli siinä parina päivänä Sotka ja joku muukin paikka. Joka päivä siis 5.15 töihin ja 5-10 tuntisia päiviä. Saan ehkä täältä Paraisiltakin jotain tunteja lisää. Tuuraajiakin tietty tarvitaan. Huh! Lopetan kyl heti kun Kaupungille keväällä vaan pääsee.

Aarokin oli pienellä lomalla, tai pidennetyllä viikonlopulla. Se teki kyllä hänelle hyvää, koska jotenkin rauhottui vähän. Perjantaina annoin pojan vaan röhnöttää ja katsoa telkkaa. En edes pukenut vaatteita päälle ennen kuin iltapäivällä vein hänet Raisioon mummin luo. Seuraavana päivänä haettiin pois ja syötiin siellä koko porukka. Aaro riehui vaikka kuinka ja oli ihan hikinen kaikesta melskaamisesta.

1060275.jpg1060379.jpg

Mutta jotain kummaa siinä tapahtui viikonloppuna, koska mummi sanoi, että Aaro oli lauantaina herännyt vasta puoli kymmeneltä. Ja sunnuntaina ja maanantainakin nukkui melkein kahdeksaan. Ei yhtään tyypillistä meitin Aarolle. Jos on joskus nukkunut noin pitkään, niin on ollut kipeänä. Nytkin on jouduttu herättämään aamuisin hoitoon (alkaa 7.30). Tosi outoa!

Mutta ehkä se on sitten vaikuttanut siihen, että on ollut myös piskuisen paremmalla tuulella, eikä riehu niin älyttömästi koko ajan.

1060282.jpg

No, nyt kun loma loppuu, niin mulle on tietty tullut kamala kiire kaikkien juttujeni kanssa, mitä aioin tehdä. Eli tietty keittiörempan pikkukeskeneröisyydet on tehty jo ekalla viikolla. Sitten kävin tekemässä loppuun ne kranssit ja jatkoin vielä kotonakin. Tahtoisin tehdä vielä havupallon *hakee inspistä*. Olis kaikki tarvittava valmiina. Eilen innostuin putsaamaan olohuoneen kirjahyllyä kaikesta turhasta romusta ja Jonin kanssa siirrettiin hyllyn toista puoliskoa, niin että mun tietsikkapöytä tuli siihen väliin kulmaan. Tervetuloa katsomaan! Tuli todellakin siistimpää.

Yksi asia, johon todellakin jouduin paneutumaan, oli toi pihaprojekti. Mähän olen sinne kaikenlaista kukkaa ym. kantanut parina kesänä. Nyt kun sitten saadaan lopultakin se oma piha, niin tottakai haluan sinne sen oman kukkapenkkinikin. Viime viikolla sain ylös Mirvalta saatu pilvikirsikka ja yksi kiva puska (kameliajasmike). Muutaman perennankin kiskoin. Eilen sitten jatkoin projektia ja keräsin lisää perennoja purkkeihin ja lykkäsin maakellariin. Sieltä löytyy myös muuten meitin Wisteria eli sinisade. Nyt on sitten kevääksi kasveja, mitä voi laittaa uuteen paikkaan kasvamaan. Ihkua!

Ajattelin, että varmaan pihasta väsään jotain tänne tietsikalle. Tai sitten raportoin tähän blogiin pihakuulumiset. Katotaan sitä sitten. Mullahan on freewebissä vielä tämän vanhan kämpän myyntisivut...

1060301.jpg.

Hih! Tosta pitäs nyt löytyy yksi ruusu (Therese Bugnet), komeamaksaruoho, karpaattienkello, kurjenpolvi, ketoneilikka, paria kurjenmiekkaa, käenminttua, mirrinminttua, kevätkaihonkukkaa, palanen punaisesta kylmänkukasta sekä pari vielä tosi pientä peitekasvia. Yritin myös kaivaa vähän pisamakelloa, mutta siittä ei näkynyt mitään, niin saapa sitten keväällä nähdä, mitä sain mukaani. Rönsyansikka jäi vielä maahan. Se on hankala siirrettävä, mutta varmaa sitäkin tulee vielä mukaan.

Tää onkin vähän hankala kysymys, että oonko nyt varastamassa näitä kasveja. Mutta omasta mielestäni en ole, koska suurimman osan olen tänne tuonutkin ja osan myös jätän. Eikä täällä oikeasti ketään edes kiinnosta, mitä tuolla pihalla tai muutenkaan tässä talossa tapahtuu. Taloyhtiön puheenjohtaja viime syksynä kaatoi yhden vaahteran tosta talon vierestä ja vei halot mökilleen, eikä kukaan sanonut yhtään mitään. En tiä oliko sillä edes lupaa siihen. Kaupunkialueella kun ei puita saa tosta vaan kaataa.

Ja sitten tähän loppuun...

1060359.jpg

Meidän uuden puusillan pystytystä eiliseltä. Aaro oli innoissaan tosta nosturista. Ja kyseli sen perään vielä tänäänkin.