820510.jpg

Tänään 13.8. on meidän toinen hääpäivä. Eli pumpuli- tai paperihäät. Molempia nimiä näkyy käytettävän. Oltiin lauantaina Jonin kanssa juhlistamassakin tätä tapausta näissä paikkakuntamme "lukuisissa" pubeissa. Eli Pireuksessa.

Aaro taas oli hoidossa Raisiossa mummin luona. Hän oli saanut tosi hienon uuden lentokoneen.Sitä nyt sitten kanniskellaan joka paikkaan. Aarosta on tullut oikea lentokone-hullu.

820569.jpg

Tänään muuten löydettiin ruusupuistosta semmoinen BookCrossing-kirja. Eli sen kirjan voi ottaa ja lukea ja sitten se viedään toiseen julkiseen paikkaan jonkun toisen löydettäväksi.Tonne BC:n sivulle sen voi sitten ilmottaa ja muut sen kirjan lukeneet näkee, että missä se kirja on menossa. Me ei sitä kirjaa otettu, koska se oli ruotsinkielinen runokirja. Ajateltiin, että joku kiinnostuneempi lukekoon. Myöhemmin löydettiin se kirja varaston pöydältä. Joku pöhkö työkaveri oli mennyt sen ottamaan.

Nyt on sitten ensimmäinen teksti tässä uudessa blogissa. Halusin kokeilla tätä vuodatus.netiä, koska tässä on enemmän vaihtoehtoja kuin blogspotissa. Lisäksi tää on suomalainen palvelu. Eli koittakaa ymmärtää.