Toukokuu onkin sitten jo puolessa välissä. Aika menee tällä hetkellä siivillä. Kaikenlaista pientä projektia on meneillään.

Ilmalämpöpumppua ollaan odoteltu jo jonkin aikaa. Nyt kun tuli kylmät ilmat, niin olisi ollut ihan tarpeellinen kapinekin. Mutta suosittu vehe tuntuu olevan, kun asentajalla on niin kauhean kiire koko ajan. Takka on nyt tilauksessa ja pitäisi ilmeisesti ennen juhannusta olla asennettuna. Toivottavasti tuleekin, koska olkkari on aika siivottomassa kunnossa.

Kesäksi ollaan otettu uusi vähän erilainen juttu. Lampaat on tulleet jo Norbyhyn ja oltiin niitä kuskailemassakin. Tarkoitus olisi kesällä sitten päästä niitä vähän hoitelemaankin. Eli lähinnä vettä kuppiin ja ehkä suojan siivousta. Paikka on niin lähellä meitä, että ajateltiin sen olevan aika pieni vaiva. Lampaatkin on niin mukavia.

Kesällä on vielä lisäksi edessä parit häät ja tietty polttarit pitää morsmaikulle järjestää. Tänään on itseasiassa Turussa ensimmäinen suunnittelupalaveri. Mulla ei kyllä tasan ole yhtään ideaa...

Piha tietysti teettää kaikenlaista hommaa. Etupihan penkki alkaa olla reunakiviä vaille valmis. Puuttuu vaan kunnon vesisateet. Joutuu nyt niin paljon kastelemaan. Onneksi sentään on kaivo, niin saadaan sieltä vettä. Vesijohtovesi kun on aika kallista. Eniten päänvaivaa on aiheuttanut meidän ruohonleikkuri, joka toimii lihasvoimalla. Vähän väliä se menee jumiin ja varsinkin, kun nurmikko on täynnä sammalta, niin homma on aika raskasta. Uusi ruohonleikkuri siis on alkanut pyöriä mielessä.

Nyt odotetaan taas säiden lämpiämistä, että voi tuolla pihalla vielä enemmän kökkiä.