Sunnuntaita eletään ja huomenna taas... hmmph. Ei jaksa edes ajatella. Eilinen ei sitten mennyt ihan vaan meidän porukan kesken, vaan mummi ja pappa tulivat saunomaan meitin kanssa. Ja tottahan se on tosi kiva saada vähän juttuseuraa. Ja Aarokin tykkää, kun saa olla keskipisteenä vähän aikaa. Myöhäiseksihän tuo meni sitten Aaron kannalta, mutta herrapa oli taas aamulla kukonlaulun aikaan pystyssä. Me vanhukset oltais voitu vielä nukkua ihan hyvin. Täytynee opettaa tuohon dvd+tv-yhdistelmän käyttöön. Varmaan nopsaan oppisi kaikki kommervenkit. Saispa vanhuksetkin joskus vähän nukkua pidempään.

Blogi muutti hivenen ulkoasua. Ihan oman kuvan viime keväältä laitoin ja muutin taustaväriä. Yritin etsiskellä pohjia noista blogeista, mutta hirvittävä tekijänoikeusrumba on tyhjentänyt melkein kaikki sivustot ja niistä ei tällä hetkellä löytynyt oikein mitään keväistä. oikeastaan näin pääsin paljon vähemmällä. Täytyy vaan alkaa napsimaan kuvia, että voin sitten muutella pohjaa ihan itse. Vähän opiskelua tuo vaatii ja kokeiluja, että saa onnistumaan.

Pihalla alkaa tapahtua ihan oikeasti. Joten kuvattava kohta löytyy varmasti. Mutta pihajutskiinhan saa tutustua sitten tuolla omalla sivustolla. Eli en niistä selitä sen enempää.

Tänään kävin taas hinkkaamassa vanhan kämpän seiniä ja lattioita. Se on täysin myyntivalmiina nyt. Saadaan asiaa varmaan eteenpäin tässä ensi viikolla. Ja niitä lupaamiani kuvia..

1320540.jpg

Tuo kylppäri on sitten hankala kuvattava, kun on niin pitkän mallinen. Mutta kait tuosta jotain kuvaa saa. Ja hieno tosiaan tuli. Suihkuverho ja seinä vielä puuttuvat, mutta kohta nekin sinne saadaan. Kädenkäänteessä.

1320563.jpg

Kevättä kun tässä jo odotellaan, niin olen vähän multia vaihtanut muutamalta kukalta, kun alkavat raukat mun hoidossa (hoidon puutteessa) kärsiä.

1320581.jpg

 Tämä kliivia on kyllä voinut ihan hyvin, vaikka multaa ei pahemmin ole. Ties monta kertaa on pudonnut lattiallekin. Mahtavat juuret joka tapauksessa. Kyytiä on saanut tähän mennessä myös zamia ja yksi kärsinyt kanariantaatelipalmu. Toivottavasti jälkimmäinen tykkäsi käsittelystä, koska tykkään siittä itse.

Katsottiin eilen loppupuoli noista euroviisukarsintojen uusinnoista. Hoh hoh ja hoh hoh! Onneksi nähtiin vain se Teräsbetoni. Se vaan on niin öklö se kaveri, mikä sen nimi nyt olikaan bändissä, joka pääsi jatkoon. Ihme tyttömäisiä elkeitä... Kun nyt vaan ei päästettäis sitä ulkomaille tirskumaan. Voisi ainakin pää pystyssä kävellä, jos Kari Tapio kävis laulaa lurauttamassa. Vaikka Reinot jalassa. Mutta ei tuommosia, ei tuommosia.