Lapin reissun jälkeen ollaan oltu taas töissä ja iltaisin oman porukan kesken kotona. Lampaiden hoitovuoro on nyt ollut myös meillä, joten siellä on käyty joka ilta. Karitsat on jo kasvaneet melkoisesti. Eivät ihan niin söpöjä kuin silloin ihan pieninä. Pikkupässit tykkäävät hinkata päätään meidän jalkoihin, kun sarven alut kutisevat. Koko lauma yleensä metelöi aika kovaäänisesti kun me tullaan paikalle. Joskus juosta jolkuttavat toisesta päästä hakaa meitä morjestamaan. Oikeasti varmaan luulevat saavansa kauraa. Mutta lisäruoka on tällä hetkellä tarpeetonta.

1767815.jpg

Tämä kuva suurenee "klik!"

Tässä on puisto, jossa juuri tällä hetkellä työskentelen. Suapii olla kateellinen. Tosin töitähän tuommoinen teettää ja liksa ei ole häävi. Mutta olenhan omalla alallani ja kuitenkin iloisena töitäni teen. Kaikilla ei ole näin hyvin asiat.

1767836.jpg

Vihdoin kun saatiin näitä helteitä meillekin päätettiin täyttää Aarolle uima-allas. Poju kyllä tykkäsikin aika paljon ja on joka päivä käynyt siinä vähän melskaamassa.

1767847.jpg

 Sellainen apunkin tuosta altaasta on ollut, että vannoutunut vaippamiehemme on oppinut käymään pissalla. Tosin siis tuossa altaassa. Mutta herra ihan ilmoittaa tällä hetkellä, että menee pissalle (altaaseen). Nyt sitten pitäisi saada tuo homma siirrettyä sisälle ja wc-pyttyyn. Eli ajatuksena olisi korotuksen hankkiminen pytyn viereen. Josko se siittä sitten.

Eilen oltiin ukkia ja Maaritia muuttamassa. Olivatkin löytäneet ihan kivan asunnon Pernosta. Ei vaikuttanut yhtään niin pahalta paikalta kuin olen joskus ymmärtänyt. Vai olenkohan ymmärtänyt väärin. Aarokin alkoi pahvilaatikkoviidakossa viihtyä oikein mainiosti.

1767860.jpg

Äitiinsä on muten poika tullut, kun punaherukat maistuu näin hyvin.

Milla-faneille tiedoksi, että neiti ei ole muuttunut yhtään. Nykyään hän keppien heittelyn lomassa tekee niistä tikkuja. Ja on saanutkin nimekseen pieni tulitikkutyttö.

1767878.jpg