Me saimme E-merkin Päiviltä ja Duracellilta. Tämä merkki on varsin tuttu tuolta "blogistaniasta". Sen on saaneet monet hyvät blogit. En olisi uskonut, että se meille suodaan. Meillä on varsin pieni lukijakunta, koska emme ole missään yleisessä levityksessä, tosin kaikkien luettavissa. Olemme siis erittäin ylpeitä itsistämme.

1339176.jpg

Ja nyt siis merkki kiertämään.

Elävää elämää, jota minä seuraan tiiviisti.

Turku 365, mahtavia kuvia vanhasta kotikaupungistani.

Topi-koiran toilaukset, ollaan ihan lääpällämme tähän jätkään.

Ja varmaan todennäköisesti tätä kunniaa on heille jo pudonnut, mutta sen verran hyviä ovat, että lisä ei tee pahaa. Olkaatte niin hyvät.

Eilen sain läjäpäin kukkia kaverilta, kun Joni oli heiltä tuota pianoa varastamassa. Kukat on aina kyllä niin ihania. Oli pakko räpsästä kuvat niistä.

1339236.jpg

Pari orkidean oksaa siinä myös (eivät ole kaktuksen kukkia..) Lisäksi sain yhden Miltonian ruukussa ja 3 chiliä (2 Cheyenneä ja yksi Apache). Musta pieni chilitiraus, joissakin ruuissa on kerrassan ihanaa. Sitä vaan täytyy osata käyttää oikein ja kohtuudella. Ja lapsiperheessä tulee käytettyä niin harvoin. Mutta chilihän on myös terveellistä... Eli taidanpa kokkailla tässä joku päivä vähän chiliruokaa meille.