1907565.jpg

Koko viikonloppu on nyt sitten juhlistettu Aaron huomisia synttäreitä. Hyvin on mennyt kaikki ja tarjoilutkin riitti loppuun asti. Täytekakkua jäi vielä pieni pala nautittavaksi illalla. Kinkkupiirakka loppui kyllä jo lauantaina, joten sunnuntaiset vieraat jäivät ilman suolapalaa. Mutta ei tuo haitanne.

Eilen eli siis lauantaina oli pienimuotoiset lastenjuhlat. Ikäänkuin  harjoitusta tulevia vuosia vaarten. Kaikki mukulat ovat oikeastaan niin pieniä, että oli parempi pyytää vanhemmat mukaan.

1907639.jpg

Kivasti kaikki jaksoivat leikkiä ja touhuta uusien ja vanhojen lelujen kanssa. Pieni Arttu-herra oli vähän janoinen ja lähti sitten itse hakemaan mehua keittiöstä. Ilmeisesti mehu ei ollut tarpeeksi makeaa, koska pikkumies oli maustanut mehun sokerilla ja Domino-kekseillä. Lisäksi tietysti mehua oli kaatunut mukin viereen ja paikat oli vähän mehussa. Meitin lähes vaipaton päivänsankari pissasi tietysti vain ja ainoastaan housuun. Lelumäärä on taas noussut huimasti, mutta onneksi tuli vähän muutakin kuin autoja.

Tänään kävi mummi, pappa, ukki, Pekka ja Iris-mummi. Eli oli vähän rauhallisempi päivä.

1907681.jpg

Aaro on nyt ollut jo kaksi viikkoa lähes tulkoon vaipaton. Vielä kuitenkin pyykkiä tulee, varsinkin ulkona ollessa. Aika vaikeaa hänelle on sanoa, että pitäisi mennä pissalle. Onko syy sitten laiskuus vai malttamattomuus tai etteikö huomaisi hätää, en tiedä, mutta meitin vaippavuori alkaa nyt onneksi vähentyä.

Viime viikolla alkoi uusi liikuntaleikkikoulu. Aaro suhtautui siihen likipitäen samalla tavalla kuin ekaan muskarikäyntiin. Ainahan se on jännää mennä uuteen paikkaan. Toivottavasti ensi viikolla ollaan vähän rohkeampia.