1425456.jpg

Perjantaina ja lauantaina riittikin menoa meillä. Aaron kohdalla päätettiin lopulta niin, että vietiin hänet perjantaina jo mummille, josta ukki sitten hänet lauantaina nouti. Näin me aikuiset saatiin rauhassa käydä kuapoilla ja järjestellä juhliamme. Se kieltämättä olikin helpotus meille. Raisioon mentiin oikein kuorma-autokyydillä (jolla piti viedä omppupuiden oksia kaatopaikalle, mutta sepä ei lauantaisin olekaan auki, Jee!) ja Aaro oli pelkkää hymyä koko matkan. Sieltä näki kaiken! Normaalisti kun takapenkiltä ei näe. Me suunnattiin Raisiosta Kaarinan Lidliin ja sieltä Paraisten uuden uutukaiseen Tarjoustaloon. Kotona oltiin vasta yhdeksän aikaan illalla. Sen jälkeen alkoi armoton tavaroiden järjestely ja siivoaminen.

Saatiin jo perjantaina iso paellapannu pihalle ja Jonin piti putsata se seuraavaa päivää varten. Kaikki oli valmiiksi asennettu ja piti laittaa pannu päälle. Mutta kaasupullo oli tyhjä. Päivällä haettu kaasupullo oli siis todellakin tyhjä. Kyllä otti miestä pattiin ihan todenteolla. Ei siihen aikaan enää auttanut mihinkään soittaakaan. Pakko oli odottaa seuraavaan päivään.

1425492.jpg

Lauantaina sitten herättiinkin hyvissä ajoin. Minä yritin tietysti jatkaa siivoamista. Joni jatkoi omia touhujaan. Sitten päädyttiin siihen, että lähdetään hakemaan kaasupulloa ja mun kasveja vanhan kämpän kellarista. Samalla reissulla mä käyn kaupassa. Kaupasta sitten soittelin Jonille ja kyselin mielipiteitä asioista. Vika kerralla Joni yhtäkkiä totesi, että auto on puussa. Kuorma-auto oli päässyt liukumaan kadulla puuta vasten. Käsijarru oli ilmeisesti pettänyt. Pelti oli mennyt vähän tohjoksi. Sai hän sentään auton pois ojasta muutaman ohikulkijan avustuksella. Lopulta saatiin kaikki kukat ja muut roudattua kotiin ja palautettiin auto. Sitten pääsin jatkamaan siivoamista ja järjestelyä. Sen jälkeen alkoi tolkuton pilkkominen ja salaattien teko. En kyllä ehtinyt saamaan niitä ollenkaan valmiiksi, kun vieraat jo tulivat. No, onneksi olivat avuliaita ja alkoivat autella. Lopulta tekivätkin ne ihan kokonaan, mutta hyviä tuli. Mä puolestani kävin viemässä Millan (hauvan) hoitoon. Ja sitten sain lopultakin vähän relata.

Juhlat menikin tosi hyvin. Kaikki juhlivat maltillisesti. Ruoka oli hyvää. Itseasiassa todella hyvää. Paellasta tuli paljon parempaa kuin wokkipannussa tehtynä. Salaatitkin meni todella hyvin kaupaksi. Booli oli tietysti jättimenestys. Luulenpa, että kaikilla oli ihan hauskaa ja tulevat juhliimme toistekin.

Lahjaksi saatiin hieno kaasugrilli, jota on jo pari kertaa testattu. Erittäin hyvää grilliruokaa ollaan saatu. Saatiin myös saunamittari, lahjakortti puutarhamyymälään ja piirakkaa vuokineen sekä ihana seinäkello.

1425446.jpg

Grilli oli kavereilta silkkaa mukavuuden halua. Hermothan olisi raukoilta mennyt, kun pallogrillin kanssa olisi kaikki pihvit paistettu :).

1425483.jpg

Kello on kaksipuolinen ja sopii tuohon todella hyvin.

Eilen sitten asennettiin tuo kello ja koottiin grilli (tunti meni), jossa kuulemma voi kulua tovi. Siivoiltiin paikkoja ja hämmästeltiin, miten mukavaa oli.

Mä katoin leffankin pitkästä aikaa. Musta jää olikin aika hyvä, mutta lähinnä sopi mun mielestä naisille. Kertoohan se naisten välisestä ystävyydestä ja tunteista. Mielenkiintoinen ja antoi paljon ajatuksia. Suosittelen, mutta en välttämättä miehille.

Tänään sitten jännitystä on riittänyt vanhan kämpän kaupantekijäisissä. Mutta nyt siis kerrostaloajat on meille historiaa. Asunnon osti muuten nuori mieshenkilö (s.1986). Vaikutti kyllä aika kiltiltä, mutta luulenpa, että hän tulee tuottamaan vielä jonkin verran hampaiden kiristystä vanhemman väen keskuudessa tuolla kerrostalossa. Vaikka olisikin kiltti, niin kyllä nuorista miehistä yleensä lähtee vähän ääntäkin. Mä melkein toivon, että hän aiheuttaa edes jonkin verran elämää ja saa Elis-peikon (taloyhtiön puheenjohtaja) ohimosuonet sykkimään, seinän takana kun asuu. Ilkeä minä!