Lunta ollaan saatu taas. Ja lisää tulee jälleen. Tämä ei meidän perheessä mielialoja nostata, koska työt tehdään ulkosalla. No, muutama päivä vielä arkeen. Ehkäpä tuo sulaa tuosta.

Aamulla tajuttiin, että margariinihan on tyystin loppu. Lähdettiin siis tarpomaan raikkaaseen ulkoilmaan ja poitsu pulkassa. Joo, vaatteita puettiin taas kannustaen ja kehuen kuin Iisakin kirkkoa konsanaan. Ja eiku pulkka mukaan ja Ärrälleee! Kaappasin vielä kameran, jotta voisin jonkun kuvan taas räpsästä. Tehtiin neitsyt ylitys uudella kävelysillalla, jota nyt maksamme kuntalaiset p***t ruvella. Mutta on se hieno!

1400253.jpg

1400265.jpg

Vielä kun joku rakentas sen puutalokaupunginkin tohon. Tontit on siinä jo usiamman vuoden valmiina olleet. Saataisiin lisää veronmaksajiakin.

Keskuspuiston läpi mentiin ja suoraan kioskille. Aaro sitten kanniskeli pitkälle sitä Oivariini-pakettia, kunnes paketti lensi maahan ja siirrettiin pulkkaan. Päätettiin kirkkosillalla sitten mennä Vanhan-Malmin kautta, jos vaikka lampaat olisi päässeet ulos. Ja Aarokin pääsi paijaamaan lampaita.

1400315.jpg

Siitä jatkettiin kohti Koivuhakaa ja Rehdintaloa. Nähtiin Jonin tämän hetkinen työmaa ja yksi nuoruuden kaveri perheineenkin. Siinä vaiheessa Aaro sanoi sopimuksen irti ja loppumatka mentiin kovaa vauhtia kotiin.

Kotona oltiinkin ihan väsyksissä ja vaatteet lähti aika huonosti päältä pois. Mutta Jacky-makupalan innoittamana alkoi homma vähän luistaa.

1400340.jpg

Tämä innoitus näistä valokuvista tuli osaltaan vanhoista valokuvista, mitä meiltä löytyy ja Turku365-blogista, jota vaan jaksan edelleen hehkuttaa.