Meillä oli melko rauhallinen vappu. Oltiin aattona pihalla ja ihmeteltiin uutta autoa. Joni pesi sitä ja hinkkasi kiiltäväksi. Ei siitä pitkäksi aikaa iloa ollut, kun pölyä on tällä hetkellä ilmassa aika sankasti. Hieno on auto kuiteski ja vielä ollaan tosi tyytyväisiä siihen.

Vappupäivänä mentiin hotellin rantaan katsomaan SPR:n tapahtumaa. Oltiin samaisessa tapahtumassa viime vuonnakin käymässä. Löytyihän sieltä se paloautokin ja Aaro oli aivan innoissaan. Pääsi taas rattiinkin istumaan. Kovasti on meno nykyään eri, kun viime vuonna ei olisi mennyt edes isin sylissä kyytiin. Nyt siellä riekuttiin ihan yksin. Ei meinannut millään saada poikaa pois autosta.1518099.jpg

Isommalla porukalla mentiinkin sitten syömään vappulounasta hotelliin. Kyllä vaan maistuikin hyvältä. Kaikki lapset käyttäytyi tosi hyvin. Aarokin sai ihan hyvin vatsansa täyteen, vaikka yleensä nirsoilee kaikesta. Loppupäivä menikin pihalla hortoillessa ja ihmetellessä kevään nopeaa tuloa. Voisin vaikka vannoa, että toi koivu ei ollut noin vihreä aamulla.

1518089.jpg

Meidän pihakalusteet ovat saaneet uuden iloisemman ilmeen. Kyllä vaan hyvin yksinkertaisilla pikkujutuilla saa ihmeitä aikaan.

1518067.jpg1518074.jpg

Tässä vielä lopuksi erittäin onnellinen pieni poika, joka on alkanut nauttia elämästään  uudessa kodissa ja pihassa ihan täysillä. Suu ainakin enimmäkseen on leveässä hymyssä nykyään.

1518147.jpg