Stressiähän se vähän teettää, kun pojalla on 2-vuotissyntymäpäivä. Siivoamista ja kuuraamista, leipomista ja kaupassa käyntiä. Viikko oli muutenkin kiireinen. Tiistaina aloitin pitkästä aikaa jumppaamisen. Käyn Kaarinan uimahallissa Combat-nimisessä jumpassa. Se on kuvattu näin:

"Intensiivinen tehotunti, jossa hiki virtaa. Tunti koostuu erilaisista potkuista, ja niiden yhdistelmistä. Ei koreografioita. Sopii kaikille rankkuutta rakastaville. Myös miehille."

No olihan se aika kivaa. Oon joskus käynyt Turun Urheiluliitolla Les Millsin vastaavalla tunnilla ja se tuntui musta silloin rankemmalta ja vaikeemmalta. Mutta nyt kun vasta aloittelen taas niin tää sopii oikein hyvin. Ja sain kyllä hartioihin sen verran liikettä, että kunnon jysärihän siitä tuli. Uskoisin kyllä, että ensi kerralla saan hommasta paremmin kiinni ja niska-hartia kestää paremmin.

Keskiviikkona päästiin Aaron kanssa kyläilemään. Oltiin Mirvan ja Sonjan kanssa Turussa Haritussa. Vierailtiin mun vanhan työkaverin, Jaanan luona. Myös Arja tuli sinne. Muut onkin vielä Kauppilassa töissä. Oli tosi kiva kuulla mitä heille kuuluu ja mitä Kauppilaan kuuluu. Ja täytyy sanoa, että vaikka työkavereita ja vanhoja aikoja on joskus ikävä, niin en menisi sinne takaisin.

905729.jpg

Aaro ja Sonja Haritussa

Torstaina oli sitten kauppareissu noita A:n synttäreitä varten. Käytiin Kaarinassa Lidlissä, koska yleensä sieltä pääsee ulos vähän pienemmällä laskulla. Kyllähän se kannatti. Kävin vielä Tarjoustalosta ostamassa Sinille synttärilahjan seuraavaksi päiväksi. Löysin Aarolle myös ihanan pehmo-Martin (Autot-leffasta). Se on aika lutunen.

Perjantaina sitten töiden jälkeen alkoi kakkujen valmistus, joka jatkui vielä lauantaina ajan puutteen vuoksi. Illalla ennen saunaa käytiin siellä Sinin synttäreillä. Ihanaa voileipäkakkua oli Mira (kai sit) tehnyt. Sen verran historiaa, kun kaikki ei varmasti tiedä. Me ollaan asuttu aikoinaan siinä samassa talossa naapureina kuin Sini perheineen asuu nyt. Oltiin sitten yllättäen molemmat (Mira&minä) raskaana ja lapset syntyikin sitten peräkkäisinä päivinä. Oltiin osastolla viereisissä huoneissa (pyydettiin). Ja äitiyslomalla tietty vietettiin aikaa samoissa ympyröissä. Ja nyt sitten kaiken lisäksi mukulat on samassa paikkaan hoidossa. Ja ovat hyvät kaverit. Varmaan ne päätyy samalle luokalle kouluun ja mitä vielä muuta...

905773.jpg

Aaro ja Sini

Eilen sitten oli Aaron varsinainen syntymäpäivä. Tehtiin kaksi voileipäkakkua (kinkku&lohi) ja tein pienen Marianne-kakun, joka siis löytyy tuolta mahottoman kivasta Pastanjauhantaa-blogista. Semmoinen yllättävä juonenkäänne tuli kyllä, että ko. kakku koki ikävän lässähdyksen meidän parvekkeella. Aurinko oli ilmeisesti sen verran tänä sateisena myrskyisenä päivänä paistanut, että kakkuni oli saanut lämpöä. No, ei se kauheasti makua haitannut onneksi.

905837.jpg

 

Iltapäivällä alkoi tulla vieraita. Arttu ja Anu, Mummi, Pekka (kummi) ja Iiris-mummi. Illalla vielä tuli Mirva ja Lasse (kummit) sekä heidän tyttö Sonja. Oli siinä Aarolla lahjojen kanssa tekemistä. Kaikkein mieleisin silti oli Raililta (hoitotäti) saatu paloauto.

907503.jpg

Tänään sunnuntaina homma jatkui vielä. Kävi ukki ja Maarit sekä Eeva, Kalle ja Susanna ja Savolaiset. Olihan siinä vilskettä. Aaro oli ihan innoissaan noista isoista lapsista. Riku(8v), Tiina(7v) ja Sami(5v) jaksavat koko ajan leikkiä ja touhuta. Jotenkin tuntuu, että Aaro jaksaa paremmin innostua niiden touhuista kuin noiden pienten. Taitaa olla ihan normaalia.

907536.jpg

Lahjoja siis tuli kyllä ihan mielettömästi. Kivoja kirjoja, autoja, astiat, kassit, pieni syntikka, dvd ym. Kyllä meidän Aaron kelpaa leikkiä.