1686176.jpg

Meillä aloitettin juhannuksena uusi perinne. Joka juhannus tästä vuodesta eteenpäin tehdään voileipäkakkua. Meillä varsinkin isäntä rakastaa voileipäkakkua ja maistuuhan se minullekin. Aarolle ei näköjään kauheasti. Himskatin hyvää siitä tulikin. Ja meillä oli melkoisen makoisat hetket pihalla, kun syötiin kakkua ja keksiä sekä juotiin kahvia ja mehua. Eli ihan omalla porukalla tai vieraiden kera syödään tulevina juhannuksina voileipäkakkua. Tervetuloa vaan kylään...

Pihakin saatiin juhannuksena siivottua, niin kuin aioin. Leikkasin aidan ja putsasin kukkapenkin. Joni leikkasi ruohoa. Kaikki Millan tekemät tulitikut ja muovin palaset korjattiin pois. Tulikin sitten huomattavasti siistimpää.

Iltaisin käytiin katsomassa lampaita. Pakko oli vähän antaa niille kauraa, että päästiin vähän edes paijaamaan. Nauratti, kun ne juoksivat tosi lujaa, kun huomasivat kauran vadissa. Ihania otuksia!

1686194.jpg

Aaro paijaa lampaita

Seuraava viikko olikin kaiken sen touhun jälkeen aika raskas. Telkkua tuli katsottua ja taisin muutamana iltana ottaa tirsatkin siinä sohvalla. Sadepäivät tuntuivat ihan turkasen raskailta. Mulla on ollut ruusupuiston tuurausta tämä kuukausi ja se jatkuva nyppiminen alkoi todella harmittamaan. Ruusupuisto on kaupungintalon vieressä ja jonkin sortin A1-luokan puisto. Tarkoittaa siis sitä että nurmikon reunat olisi syytä olla melko moitteettomat. Ensi viikolla on siis helpotusta luvassa tämän asian tiimoilta. Kukaties kesäkin lopulta alkaa.

Eilen oltiin sitten häissä koko poppoo. Aarolle nämä olivatkin ekat häät. Kirkossa tuotti vähän vaikeuksia olla hiljaa. Kirkonkellot tuottivat hirvittävän kysymystulvan. Onneksi näitä tapauksia oli paikalla vähän enemmänkin, 13. Ei niin meidän pojan metelöinti kiinnittänyt hää vieraiden huomiota. Voi mitä hyssyttelyä.

Mutta oli todella kauniit häät. Ja morsian kuin kesäaamu. Sulhanen onnesta sykkyrällä. Kaikki ohjelma ja muu meni ihan nappiin. Mukuloita yritettiin pitää aisoissa vaihtelevalla menestyksellä. Mekin lähdettiin häävalssin jälkeen, kun Aaro alkoi olla aika tiltissä. Tanssittiin kolmestaan yksi tanssi. Aaro muisti vielä aamullakin että tanssittiin yhdessä.

Tässä juhannuksen jälkeen kukkinut kaktus.  Uskomattomat ja yllättävät kukat.

1686244.jpg

Viikon päästä Aarolla alkaa kesäloma ja äitillä tulee varmaan aika paha eroahdistus...