Siis sitä ruohoa ei minusta montaa neliöö meillä ole, mutta silti sen leikkaus on todella tuskaista. Vanha "keltainen luohonleikkuli" saa hien kyllä pintaan. Eli jos on paino-ongelmia niin siittä sitten vaan. NYT on hankittu ihka uusi "isin punainen luohonleikkuli" (onkohan se keltsukka sitten äitin). Ferrari todellakin verrattuna vanhaan, eikä vain värinsä puolesta. Onhan siinä ihan oikea bensalla käyvä kone, eikä miesvoimalla, tai nais-, lykättävä rautarimpula. Se vehe meinaan kulutti aika lailla ohrapirtelöä. ;-)

1567196.jpg

Rrrr... korviin taas ottaa, kun 13-vuotias kissahupakko huutaa mieheen kaipuutaan. Huh! Taas kerran mietin, että leikkaus olisi säästänyt kummasti hermoja. No, yöt se saakin huutaa ihan rauhassa, kun elelee omassa kaksiossaan, eikä pääse lähellekään meitin makuuhuoneita.

Tässä muuten kuva etupihan kukkapenkistä, joka koki vähän muodonmuutosta tuossa pari viikkoa sitten. Lähtis vaan vähän kasvamaan kuunliljat, niin olisi vähän näyttävämpi sitten. Kitkin muuten sen kuvan ottamisen jälkeen.

1567219.jpg

Tänään on istuteltu vadelmaa (hurjat 5 kappaletta). Kitketty. Leikattu ruohoa. Ja käännetään varmaan sivupihalle, entisen leikkimökin pakalle maata, johon tulee yksi pilvikirsikka ja kameliajasmike sekä pari perennaa. Ja olishan tuota hommaa muutakin.

Tällä hetkellä odotellaan sisälle ilmalämpöpumppua (edelleen) ja takkakin on tilattu. Joni teki ihan ite reiän hormiin. Toivon mukaan meillä on takka juhannuksena. Ja ilmalämpöpumppukin.

1567254.jpg

Ja tässä Uuniseppien sivulta kuva tulevasta takasta.

1567265.jpg