Eli odotus alkaa päättyä. Torstaina oltiin katselemassa ja ihmettelemässä paikkoja tulevassa kodissamme. Porukalla päädyttiin sitten siihen, jos vain mahdollista, että lopulliset kaupat tehdään ensi viikolla ja niin, että me päästään muuttamaan seuraavana viikonloppuna.

Voitte uskoa, että menee nyt perhosia mahassa! Muutetaan siis tasan viikonpäästä. Mahtavaa! Saatte siis unohtaa laskurit. Kaikki tapahtuukin nyt!

 Yes!

Sikäli kiva, että Jonin leikkaus on seuraavalla viikolla. Vastaleikatun polven kanssa olisi muuttaminen ollut aika vaikeaa. Lisäksi saadaan toimiva vessa ja suihkutilat. Päästään myös vähän väljemmille vesille näiden kamojemme kanssa. Ollaan oltu Jonin kanssa pikkasen hermokimmppuja tää kuukausi, kun koko ajan pitää odottaa jotain: muuttoa, leikkausta, remppamiehiä...

Mutta paljon siis hommaa edessä ja työtkin on tehtävä, joten koneella "käynnit" jää varmaan vähemmälle.

 Sorry

Tänään on tarkoitus käydä ostamassa lisää kaakeleita. Pesukone ostetaan uuteen paikkaan ja varmaan jonkinlainen digiboksi. Täällä kun on kaapeli ja   uudessa paikassa on antennisysteemi. Muut hankinnat jää sitten hamaan tulevaisuuteen. Tämä vanha kämppä myydään ensin ja siittä varmaan jotain rahaa irtoaa mahdollisiin muihin hankitoihin.

Grocery

Aaro menee mummille Raisioon, kun jouluna sairasteli niin, ettei sinne päässyt. Ehkä myös ensi viikolla on reissu Raisioon, kun en halua sitä tähän muuttosählinkiin mukaan.Toivottavasti joku pääsee meitä auttamaan, kun muutto aikaistui nän. Onneksi joku on jo lupautunut ja muutama autokin on luvassa.

Oonkin alkanut jo miettimään "salaa" mielessäni tulevan kesän puutarhapuuhia. Pitäisi myös muuttaa noi kasvit tuolta kellarista. Nythän ei ole kiire, kun osake on vielä meidän. Ties kauanko vielä. Saavat siis olla siellä, että selviävät talven yli. Joskus maaliskuussa, jos ei kämppää oo myyty, käyn hakemassa kasvit uudelle pihalle. Oon myös touhunnut tuommoista sivustoa omalle puutarhalleni, mutta enpä kerro vielä sen enempää.

Sunny
sig.jsp?pc=ZSzeb113&pp=ZSYYYYYYYYFI