Tänään ollaan taas vaihteeksi otettu rauhallisesti, että jaksetaan taas viikon huhkimiset. Tosin sain päätökseen joulukortti-rääkin. Muutamaa osoitetta lukuunottamatta. Huomenna vielä postimerkkejä liimataan ja eikun postiin. Osahan perinteiden velvoittamana viedään suoraan postilaatikoihin.

Pakko laittaa kuvaa Aaron hienosta kilpa-autosta. Hän sai sen mummilta ja pappalta tuliaisiksi Eestistä. On kyllä tosi hieno. Eilen oli sen takia kiire pois markkinoiltakin. Sanomme sitä Kimi Räikkösen ferrariksi, vaikka eihän se ihan samanlainen ole.

1120401.jpg

Löydettiin markkinoilta hieno koirapaita. Tietysti on kiistan poikasta, että kummalle se paita on, isille vai äitille. Molemmat tykättiin siitä. Ja niitä oli vain yksi. Syy on tässä kuvassa. On niin Millan näköinen kuin olla ja voi. Siittäkin tuli kinaa, onko kuvassa labbis vai flatti!!!

1120455.jpg

Puuha Pete-annos tälle päivälle:

1120439.jpg

Meillä pelätään muuten tuota poraa tällä hetkellä tosi paljon. Aaro muuten kysyy joskus telkkariakin katsoessa, että onko tämä pelottava. Hän aistii aika usein esimerkiksi musiikista, että jotain jännää on tapahtumassa.

s-event.png