Maanantaina oltiin Aaron kanssa neuvolassa. Tuntui kaikki olevan ihan kunnossa. Täti kehui, että Aaron puhe on kehittynyt hyvin. Ja käyrät on edelleen ihan ok. Pituutta on 84 cm (+3cm) ja painoa 13 kg (+500g). Kehittynyt kaikinpuolin ihan hyvin. Ja kertoi vähän mihin kaikkeen kannattaa kiinnittää huomiota ym. Seuraavan kerran neuvola on 3-vuotiaana. Yllätyin, kun hän sanoi jäävänsä eläkkeelle. Ei kyllä uskoisi. Tosi nuoren oloinen, mutta vanhuuseläkkeelle sanoi menevänsä.  No, ensi vuonna on sitten uusi täti.

Neuvolan jälkeen mentiin vielä näyttämään Aaron hampaita. Suussakin kaikki oli ihan hyvin. Purenta, limakalvot ym. ja kaikki hampaat löytyy, mitä pitääkin. Seuraava hammastarkastus on vasta 4-vuotiaana, säästösyistä.

Tiistaina oli mulla jumppa taas. Tuntui ihan hyvältä. Paitsi, kun katsoo itseään hyppimässä siitä isosta peilistä, niin ei tunnu hyvältä. Vatsa on aikamoinen, muuten ei olisi valittamista. Mutta tällä kertaa ei tullut kamalaa päänsärkyä illalla. Seuraavana päivänä kyllä paikat särki. Torstaina jo oli tosi hyvä olo. Siittä se sitten lähtee ja ensi kerralla mennään myös uimaan.

Meillä piti olla isännän kanssa vapaa viikonloppu, mutta Aaro oli lauantaina kuumeinen ja väsynyt. Ei oikein ottanut selvää, mikä häntä vaivasi. Flunssaa on liikkeellä ja hampaatkin saattaa olla yksi syy. No, mummi, pappa ja Elina tuli sitten Raisiosta käymään meillä. Mä tein Arjalta saamastani purjosta ja viime viikonlopun kinkku- ym. tähteistä piirakan. Ja hyvä tuli, vaikka itse sanonkin.924175.jpg