Lauantaina se iski. Joni näytti Rinta-Joupin mainosta ja sai mulle aikaiseksi autokuumeen. Meitin Punto alkaa olla aika pahassa remppakunnossa ja taitaa olla siinä ja siinä kannattaako siihen rahaa niin paljon lyödä enään kiinni. Pari päivää selailin netissä autojen kuvia ja ihmettelin kaiken maailman automerkkejä haravan varressa. Tänään sitten löysin nettiautosta mielenkiintoisen tapuksen. Oli vielä yksi tuttu sitä myymässä. Pitänee autoistaan huolta, kun on itse autoilija. Näytti ja kuullosti hyvältä koneella. Mentiin sitä sitten katsomaan ja koeajamaan.

Ja tässä on meitin uusi auto.


1511087.jpg

Volvo v40, farmari-auto. Näyttää hyvältä ja myös tuntuu hyvältä. Meillä myös pojat hyrisee tyytyväisyyttään. Tai Aaro nyt ei ole bonjannut edes, että tuo meille huomenna tulee. Taitaa mennä vappu ajellessa.

Mitäs me muuten ollaan touhuttu?

Pihahommia.

Pistin ranttaliksi ja kaivoin etupihan kukkapenkin kokonaan ympäri. Perjantaina ajattelin käydä Turussa vähän ostoksilla ja hankkia muutaman kasvin siihen. Muuten olenkin käyttänyt vanhojan kasveja siinä. Joni on Kimmon kanssa kunnostanut vanhat piha kalusteet ja niistä tulikin yllättävän hyvät. Kuin uudet.

Töissä on piisannut kiirettä nyt kevään tiimoilta. Kaikkea mahdollista on päässyt tekemään. Harvoimaan, tekemään nurmikkoa, keräämään risuja, plokkaamaan roskia, tyhjentämään roskapönttöjä, putsaamaan leikkivälineitä kakasta ym. Tänään meillä hajosi auto. Sanoi vain "tuff" ja ratin takaa alkoi nousta savua. Ei enää sen jälkeen edes käynnistynyt. Muutenkin tuo auto on saanut kokea paljon. Viime viikolla sain vasemman puoleisen peilin irti ja rikki. Akku on aina välillä tyhjä ja viime viikolla myös polttoaine loppui melkein kesken. Huh! Autoetu on ihan kiva, mutta olisi kiva kun ei olisi ainut kuski. Aina saa ajaa.

Aaro jatkaa samaa rataa. Autot ja varsinkin Volvot on in. Viime viikolla kävi Iris-tyttökin leikkimässä meillä ja nämä tulivat tosi hyvin toimeen. Taisi olla jonkunmoista halailua ja pussailuakin. Tällä viikolla ollaan lähinnä odotettu vesirokkoa. Ei taida tulla vieläkään, vaikka ihan nokan edessä oli tarjolla. Olisi kyllä hyvä, jos saisi sen pienenä.