Helmikuu onkin jo aika pitkällä. Täällä ei ole kuin epämääräisiä lumikasoja siellä täällä. Mittari näyttää reilusti yli nolla astetta. Että semmoista talvea. Viime viikolla sentään oli vähän lunta ja pääsin poitsua pulkassa vetämään.

 1280886.jpg

Joskus toivon, että olisi niitä vanhoja kunnon talvia, kun lunta oli vaikka kuinka. Nyt ei edes huvita lähteä pihalle, kun kaikki on niin synkkää. En pahemmin pidä lumesta, kun tietää, että vähän päästä se sulaa ja sitten onkin sohjoa ja jäätä ja synkkää. Parempi kun ei tulisi lunta lainkaan.

Tänään kuitenkin päästiin pihalle asti ja laitettiin ensimmäiset omat polttopuumme kuivumaan autotallin seinustalle. Itse asiassa ihan kiva homma. Ihan naatiskelin siinä kotsuja työnnellessäni. Oikeastaan vedin niitä, kun olivat vähän raskaat. Johtuneeko sekä renkaiden että maan löysyydestä. Joni sitten pinosi hienosti puut seinustalle.

1280900.jpg

Tänään myös ukki (mun isi) ja Maarit kävivät ekaa kertaa kyläilemässä täällä ja katsastamassa meitin tilukset ja huushollin. Keiteltiin kahvia ja rupateltiin. Aaro sai takaisin joululahjaksi saamansa (ja ahdistusta herättäneen) autoparkkitalonsa. Hänen huoneessaan se ei vaikuta yhtään niin isolta kuin siinä vanhassa olkkarissamme joulukuusen vieressä. Huh!

Eilen muuten vietettiin illalla saunailtaa perheen kesken. Pistettiin oikein penkit ja pöytä "saunaosastolle" ja valmistettiin kiuasmakkaraa ja -nakkeja. Naposteltiin niitä siellä sitten tyytyväisinä saunan jälkeen. Kello paukutti jo yhtätoista, kun Aaro saatiin sänkyynsä. Itseäkin väsytti aika lailla ja loppui Goldfingerin katsomaan ihan alkuunsa. No, se nyt ei ole mitään uutta. Nukahdan joka leffaa katsoessani heti alkumetreille.

Tämä langattomuus on muuten ollut ihan jees juttu. Kaikkee piuhaa lähtee koneesta muutenkin niin onpahan taas yksi vähemmän. Eilen vaan onnistuin hävittämään koko homman ja hermostuksissani hävitin myös laajakaistan. Aikani (ja se oli tooosi pitkä aika) sählättyäni sain kaikki kuntoon ja langaton verkkonikin ilmaantui jostain kuin tyhjästä. Hmm. Kaikki se aika ja vaiva. Ehkä pitäisi vaan ostaa se pitkä piuha ja vetää seinien läpi "työhuoneeseen" (kyllä tämä bloggailu työstä käy).

1280994.jpg

Tästä kuvasta sitten näkyy, että langattomuus on vain silmänlumetta. Eteisessä on piuhoja tuplasti enemmän ja toinen laatikkokin vanhan lisäksi.