Meillä on näkynyt jo jonkin aikaa tuo lastenkanava Nickelodeon. Sieltä tulee nyt lähinnä Dora ja Paavo Pesusieni, joita seurataan. Ja lähinnä siksi, että ne on suomeksi dubattu. Eilen sitten isi päätti syödä päivällä yhden eineshampurilaisen välipalaksi. Aaro huudahti innoissaan: "Rapupiiranen! Tokmei rapupiiranen..."

Kyllä nauratti.

Saadaan kyllä sanoa tässä vielä heihei kaapelikanaville. Ei viitsitä enää maksaa niistä kun kerta muutetaan pois täältä. Ja uudessa paikassa ei ole kaapelia.

Päivän Puuhis:

1129373.jpg

No comments.

Kävin tänään ostamassa alakaupasta postimerkin. Oon käynyt siellä kahden vuoden aikana ehkä 3 kertaa. Voi kauheeta. Enivei: Löysin sieltä joulukoristeita, ihkuja joulupalloja joulukuuseen. En malta odottaa, että saadaan joulukuusi. Aina ajattelen, että laitan jotain tietyn tyyppisiä koristeita, tyyliin vaikka kultaa ja punaista, tai vanhanaikaisia. Mutta kun oon tämmöinen hörhö, niin aina päädyn laittamaan kaikki meitin koristeet sinne. Varmaan taas tänäkin vuonna. Ja kultaräkää pitää saada. Viime vuotinen sininen räkä oli tylsää. Kuusi varmaan hommataan Honkkarista taas. Kerran ostettiin oikein paraislainen kuusi ja seuraavana päivänä se oli kotiutunut jo koko huusholliin. Siis viime vuonna tuli jonkin sortin pihta hankittua.1129384.jpg

Ihkuja, eikö?

s-event.png