Kylppärimme lattiassa on ammottava aukko. Olisipa kiva saada joku täyttämään se. Joni on saanut poistettua viemärin kokonaan. Vielä pitää saada joku juttu irti siitä putkesta ja sitten siihen voikin laittaa uuden. Ja varmaan   valaa lattian. Ongelma on, että tästä kaupungista puuttuu työmiehet. Kenelläkään ei ole aikaa. Senhän takia Joni on itse aloittanut homman. Ja varmaan saa tehdä sen kokonaan itse. Minkä nyt kerkeää, kun on pojan kanssa kaiket päivät. Aaro aloittaa kokopäivähoidon vasta ensi vuoden puolella. No, kaiken pitäisi olla sitten valmista ja kämppä myynnissä. Hohhohhoijakkaa! Ei ole yhtään paniikkia päällä, ei.

Kicking Dirt

Tänään oltiin kuitenkin joulumieltä nostattamassa Vanhan Malmin Joulumarkkinoilla. Myös Raisiosta mummi, pappa ja Elina olivat mukana. Tosin meidän tahdit oli kovin erilaiset. He joutuivat lähtemään jo kolmen maissa. Meillä meni paljon yli neljään siellä. Ostettiinkin kaikenlaista. Mm. porkkana- ja lanttulaatikkoa, leipää, suutarinlohta ja yksi joululahjakin.Aarolle ostettiin vähän mansikkalakua, että jaksoi istua koko reissun ajan vaunuissa. Parissa arpajaisissakin voitettiin. Kynttilöitä saatiin iso kasa.

3D Elf With Candy Cane

Tosi kivat on noi markkinat aina. Paljon ihmisiä ja myyjiä. Suunnittelinkin ostavani ensi vuonna uuteen paikkaan vaikka mitä juttuja. No, nähtäväksi jää mitä sinne on sitten varaa hankkia. Ja jotainhan voi tehdä vaikka itsekin.

Tangled Lights

Päivän joulukalenteri:

1118853.jpg

Puuha Pete!!! Yllätys yllätys!


s-event.png
sig.jsp?pc=ZSzeb097&pp=ZSYYYYYYYYFI