Aarolle olikin suuri tapaus, kun viime viikolla haettiin lainaan peräkärry. Sillä haettiin ukilta pöytä ja tuolit, jotka nyt on sijoitettu meidän olohuoneeseen. Sopivat muuten tosi hyvin. Viikonloppuna sitten tyhjennettiin puuvaja kaikesta krääsästä ja roskasta tuohon peräkärryyn ja muuten säkillinen huonoja omenoita. Sen se pihan omistus teettää. Puussa on vielä varmaan muutama säkillinen ja nyt puhutaan vain yhdestä puusta. Meillähän on niitä neljä yhteensä. Yhden omenapaistoksen olen ehtinyt tekemään. Ja hyvää siitä tulikin. Valtava määrä siis on omenoita tulossa, vaikka kukinta meni ainakin multa ihan ohi.

Eilen sitten Aaro pääsi mukaan viemään peräkärryllistä roskia kaatopaikalle. Pakkohan hänen oli kun oli koko viikonlopun kysellyt, että koska se viedään ja minne. Sunnuntainakin oli ehdottomasti sitä mieltä, ettei kaatopaikka voi olla "lukossa" eli siis kiinni. Kaatiksella sitten kanniskeli reippaana poikana lautoja kasaan ja oksia toiseen. Ja suu kävi koko ajan.

Illalla käytiin vielä lampaita katsomassa ja paijaamassa, kun on meitin hoitoviikko. Emot on karitsoilta, jotka ei muuten enää näytä karitsoilta pätkääkään, viety pois. Vieroitus kuulemma aiheutti teineissä melkoisen metakan. Vapaus tuntui maistuvan. Karva on kovasti kaikilla kasvanut ja ovat tosi pehmoisen näköisiä.

Muuten odottelemme mielenkiinnolla huomenna alkavaa musiikkileikkikoulua. Taitaa äitiä kuitenkin jännittää enemmän, kun Aaro ei ole oikein ymmärtänyt, että mihinkä sitä oikein joutuu.