Tänään meillä kävi putkimies. Niillä tuntuu olevan aika pitkät kahvipaussit... No jotakin sai aikaankin se. Eikä oikeesti mennyt kauaa. Ehkä tunti. Tässä siis tuotokset:

1126999.jpg1127001.jpg1127007.jpg

Eli meitin kuoppa on vähän suurentunut (Joni piikkasi aamulla) ja siinä on viemäri. Alhaalla vasemmalla on vesijohdot vedetty poikki ja niissä tommoset sulut. Ja oikealla on poistettu patteri. Nyt sitten pitää kaikki kamat roudata pois kylppristä. Siellä on kaikennäköistä hyllyä ja naulakkoa vielä. Ajattelin samantien pakata muuttoa varten tavarat laatikoihin. Miksi niitä enää sinne laittaa, kun ei kerran tarvitakaan.

Päivän Puuha Pete:

  1127012.jpg

Toooosi selvä kuva. En vaan enää oikein jaksa noiden tarkentamisien kanssa. Muutenkin tuntuu, että toi Puuhis vie koko hommasta idean. Aaro haluaa Puuha Peten, ei joulukalenteria. Ärsyttää jo toi pärstä. Tää on varmaan eka vähän jouluaiheinen koko kalenterissa. ÄH! Sivuhuomautus: Aaro osaa laittaa itse päälle videon, dvd:n, tv:n ja cd-soittimen, mutta ei ainuttakaan vaatetta.

Duh


Tänään paistoi pitkästä aikaa aurinko. Oli oikein kevyt pakkaspäivä (4xauton putsausta, huomasin). Käytiin Aaron kanssa iltapäivällä ulkonakin. Viereisestä rapusta löydettiin ikkunoista tonttujakin. Huomenna on perinteinen glögi-ilta meidän talossa. Joni aikoo mennä, minä en. Odotan niiiiin kovin sitä muuttoa. Mutta en tosiaan pidä ihmisistä, jotka vihaa lapsia, koiria, remontteja, yleensä heidän elämäänsä häiritseviä tekijöitä. He eivät voi ymmärtää, että KUN ON ELÄMÄÄ, on pyykkiä, joka VOI UNOHTUA narulle. Pyykkiä voi joutua pesemään MYÖS SUNNUNTAISIN.

Tästä syystä en halua mennä hymyilemään söpösti niille idiooteille.

Mikä siinä on, että kun ihminen tulee vanhaksi, niin sen ymmärrys ja solidaarisuus vaan vähenee. Luulisi, että kun on nähnyt monenlaista, niin ymmärtäisi paremmin.

TÄSSÄ NIIT'Ä V***N TONTTUJA!!!!

1127090.jpg1127086.jpg


s-event.png

Aaro kävi myös kokeilemassa oliko vesi jo jäätynyt ämpäreissä ym.

1127129.jpg1127137.jpg

Ei ollut.

AI NIIN! Postista tuli erään joululahjan lisäksi Club for Fiven joululevy, Rekiretki. Sitä meillä kulutetaan tällä hetkellä. IHKUA!

s-event.png

sig.jsp?pc=ZSzeb096&pp=ZSYYYYYYYYFI