Tuntuu et piha on ihan mullinmallin. Aita tarttis leikata ja ruoho tarttis leikata. Ruukkuja on joka paikassa. Lapsen leluja on joka paikassa. Puut on vieläkin pilkkomatta.... Ehkä juhannuksena pitää tarttua härkää sarvista ja keskittyä juhlimisen lomassa pihan siivoamiseen. Paras kommentti oli tässä viikonloppuna ukon kuulemana, kun pari pyöräilijää oli ajanut ohi: "Nää loppupään pihat ei ookaan kovin tuunattuja!" Jaa mitenkä se piha sitten tuunataan!! Myöhemmin iltapäivällä parivaljakko oli tullut litimärkänä takaisin päin ja isäntä oli myhäilllyt tyytyväisenä. Maailmassa on sittenkin joku oikeus!!!

Tässä muutama kuva muumimaailmasta, jossa käytiin Aaron kanssa melkein kaksi viikkoa sitten. Meidän vauva meni siellä pää kolmantena jalkana ja villitsi muuta porukkaa, minkä kerkesi. Uhmaikä taitaa olla kukkeimmillaan. Paras tai pahin oli kun W. Gustafsson lähti kiipeämään jyrkkää kalliota ylös ja äitin äänen kuullessaan alkoi mennä vaan kovemmin. Ja yht'äkkiä kääntyi ympäri ja alkoi tulla alaspän. Jihhuu!

1657998.jpg

Toi oranssipaitainen on Aaro.

No nähtiin kyllä joukko muumihahmoja, mutta eihän niitä voinut mennä lähellekään. Katteltiin vaan muumitalon pylväiden välistä. Kaikenkaikkiaan oli kuitenkin hyvä reissu ja ihan kiva paikka. Menisin toistekin, koska puolet jäi näkemättä. Ja Aarokin noin pieneksi ymmärsi tosi paljon siitä.

1658025.jpg

1658036.jpg

Vesileikit on mieleen.