Tänään on vähän niin kuin perjantai. Kaupassa vaan oli ihmisiä kuin pipoa. Ja kaikki halusivat ostaa suklaamunia. Mignonit oli loppu. Narsissit ei olleet kukassa. Äsh! Mitäköhän sitä stressaa. Meillä on neljä kokonaista päivää vapaata. Aarokin on joka aamu sanonut, ettei halua Railin luo ja tänä aamuna totesi, että haluaa jäädä kotiin. No, huomenna ei mennä mihinkään, ei edes "paukkaan". Ja sen oli puoli Paraistakin huomannut. Ihmisillä on kans ikävä tapa tossa ryysiksessä jäädä keskellä käytävää juoruamaan jonkun puolitutun kanssa. Taisin itsekin syyllistyä siihen. No, sain muutaman munan (mignonit toisesta kaupasta) ja mämmiä hankittua. Huomenna meillä on perinteinen pitkäperjantain päivällinen eli kebabia riisillä. Kyllä, se on meillä perinne. Siinä, ainakin pitäisi olla lampaan lihaa. Jos ei ole, niin emme halua tietää. Lauantaina ja sunnuntaina haudutamme kunnon lihapadan (ei lammasta) savipadassamme. Mmm...

Laitoin muutaman pääsiäiskoristeenkin munien seuraksi. Räppään pari kuvaa ennen kuin on kaikki munat syöty. Mietinnässä myös olis kananmunan kuorien maalaus Aaron kanssa, mutta ei taida tänä vuonna vielä pojan into riittää siihen.

Omenapuita olisi tarkoitus leikellä taas. Sain töistä paremmat tikkaat, jotka ei ihan helposti kaadu. Ehkä pääsen itsekin töihin. Haravointia piisaa. Myös "pohjois-siiven" olkkari pitäisi järjestää, koska ensi viikonloppuna on tupaantuliaiset. Aika hyvällä mallilla on suunnitelmat tällä haavaa. Toteutusta vailla hyvin pitkälti.

Mutta kuvien merkeissä siis varmaan tässä pyhinä postailen taas.

1391486.jpg

Tämä kortti tuli kaukaa Laplandista asti tänään mummilta ja papalta.