Eli niille, joille ei ole vielä ehditty kertoa, järkyttävä uutinen!!

Me olemme hankkineet talon täältä Paraisilta. Se on tässä lähellä, Kärppäpolulla. Kaupat tehtiin tänään eli homma on virallista, ikäänkuin. Nyt siitä kait uskaltaa vähän puhuakin ääneen, ja näin julkisesti. Ihana talo on ja hyväkuntoinen. Kiva piha ja hyvässä paikassa, Paraisten keskusta-alueella ja lähellä bussipysäkkiä ja palveluja.

972364.jpg

Nyt sitten alkaa armoton odotus, koska muutto on vasta helmikuussa.Tämä vanha asunto on myynnissä ja pikkufiksailujakin tämä kaipaa. Siittä siis johtuu tämä hirvittävä remonttibuumi.

Tänään pidin vähän vapaata töistä ja revittiin kylppäri kokonaan alas. Kaakeleissa oli sen verran kova homma, että päädyttiin vuokraamaan piikkauskone. Saatiin tosi nopeesti kaakelit pois ja matto lähti lähinnä repimällä. Nyt sit saa lattia kuivua. Sieltä taloyhtiöltä pitää vielä ruinata ne mittaukset ja kosteussuojat.

http://www.freewebs.com/soderholmit

Tässä on osoite, josta voi käydä katsomassa meidän nykyistä kämppää ja tietysti markkinoida jollekin, joka voisi haluta asua  täällä Paraisilla kerrostalossa. Näkymät parvekkeelta on tosi hienot ja kämppä tosi kiva. Sopisi varmaan jollekin yksineläjälle tai pariskunnalle. Kokemuksesta voin kertoa, että lapsiperheelle ei oikein tämä tila riitä.

Ja sattuneesta syystä lisään yhden laskurin tänne... :)