Vielä alkuviikosta maa oli synkän harmaa. Mutta aurinko sentään pilkisti, koska saatiin pikkusen pakkasta. Kyllä siitä mieli aina vähän piristyy. 1098695.jpg

Torstaina saatiinkin sitten ensimmäinen kunnon lumipeite. Joka on kestänyt jo muutaman päivän. Hurraa!!! Se saa kaiken näyttämään vaan paremmalta.

  1098701.jpg

3D Magical Snowman

Yhtenä päivävä (ennen sitä lunta) Joni kävi siirtämässä yhden kaverin vanhaa traktoria. Aikas makee vanha Fordson Major vuosimallia 1959 (tai jotain).

1098715.jpg

Hyinen oli varmasti kyyti, kun tällä mentiin "tuhatta ja sataa".

1098737.jpg

Tämä oli perässä tuleville autoilijoille muistutukseksi huumorintajusta.

Viime viikolla muuten meidän kylppärin lattia oli sitten kuiva!!! Huokaisimme syvään, kun seitsemän viikkoa surrannut kuivuri siirtyi muistoihimme, toisiin kylppäreihin surraamaan. Seuraavaksi sitten alkoi päässämme surista. Mitä nyt? Mitä seuraavaksi tehdään? Kuka tekee sitä ja kuka tekee tätä? Mitä saadaan tehdä? Koska tää kaikki oikein saadaan valmiiksi? Paniikki meinasi tulla siinä. No tällä viikolla sitten isännöitsijän kanssa yhteistuumin päätettiin, että kaikki tehdään. Ja sekin kuka tekee! Joni sai putkimiehen paikalle ja remppamieheltä piikkauskoneen lainaksi. Nyt se sitten alkaa ihan toden teolla. Ensin laitetaan viemäri kuntoon. Aikaahan tämmöiseen tulee menemään, koska sitten pitää valaa ja kaikkea muuta hauskaa. Vähänkö mietityttää toi   pissalla käynti. Miten sitä mahtaa keretä ajoissa vessaan, jos pitää käydä saunaosastolla asti vessassa. Onneksi asutaan eka kerroksessa, eikä esim. nelosessa.

Shocked

  1098757.jpg

Nyt on ainakin viemäri tukossa.
Doofus

1098767.jpg

Sieltä se viemäri pilkottaa.

Ja sitten päivän paljastus: Aaron joulukalenteri

1098789.jpg

Tämä on Aaron eka suklaakalenteri. Ja siis aiheena Puuha Pete.

1. Luukku

1098793.jpg

Pettymyksekseni suklaa ei liittynyt Puuha Peteen vaan oli ihan perinteinen talon tai kirkon muotoinen. Mutta kuulemma hyvän makuinen. Huomenna sitten jatkuu luukkujen availu.

s-event.png
sig.jsp?pc=ZSzeb096&pp=ZSYYYYYYYYFI