1138817.jpg

Tänään menin töihin klo 4.30. Tuli joteskin semmoinen olo, että hitto, nythän on yö. Eilisen urakoinnín ja hiljaisen kauppapäivän seurauksena pääsin töistä kotiin jo klo 10. Wiz vos nais. Tästä, tai oikeastaan eilisestä alkoi mun pitkä työputki. Eli seuraava vapaa päivä on joulupäivänä.

Hoidettiin Jonin kanssa pari asiaa ja päätettiin ihan yht'äkkiä, että tänään lähdetään uimaan. Haettiin Aaro hoidosta ja kamppeet kotoa ja Kaarinaan oikopäätä. Kivaahan se oli. Aaro ei ole ollut koskaan uimahallissa, ainoastaan rannalla. Viime kesänäkin päästiin rannalle tosi vähän. Ihmeissäänhän poitsu oli kun kaikki keikaroivat siellä puolialasti. Lasten kahluuallas oli kuitenkin mieluinen paikka, koska siellä oli leluja. Hiukan jänskätti kanssa, jos oli liian syvää, eikä jalat ottaneet pohjaan. Mutta kivaa tuntui pojalla olevan.

Kas kummaa, kun tultiin uimasta, soittaa remppamies, että nyt voitas tulla kattomaan sitä kylppärin lattiaa. No, hoh-hoh. Ei kun äkkiä kotiin. Ja kuinkas sitten kävikään. Lattiakaivo on asennettu liian ylös, johtuen eräästä kummasta sähköjohdosta, joka kulkee lattian läpi. Ja nyt sitten odotellaan saataisko joku sähkäri tekeen sille jotain osv.

No comments.

Oli kyl tosi kivaa siel uimas. Mennään toivottavasti pian uudestaan.

1138810.jpg

s-event.png